Oriolus-Med Academy

Oktatást csak színvonalasan!

Az Oriolus-Med felnőtt továbbképzési pályafutását 2012 -ben kezdte meg. Mindig is ragaszkodtunk az előírásokhoz, így első teendőnk volt képzéseinket államilag elismertetni, akkreditáltatni, egészségügyi szakemberek számára pontszerzővé tenni. 5 eltelt év alatt az alkalmilag bérelt oktatótermekből 850 m2-es, 3 emeletes önálló központtá fejlődtük magunkat, az oktatói szinten 3 saját nagy oktatóteremmel. Képzéseik magas minőségben, emelt színvonalon, kiváló oktatókkal, kiváló környezetben futnak, magyar és idegen nyelven szinkrontolmácsolással.

Képzéseink gerincét a mozgásterápiás vonal adja: indulásunk után 2 év alatt Magyarország legnagyobb Kinesiotape-iskolájává nőttük ki magunkat, 2015-re elmondhattuk, hogy Európa 3 legnagyobb Kinesiotape-iskolájába tartozunk. 2016-ban tape-oktatásaink száma meghaladta a 140-et, tape-hallgatóink száma a 2000-et, az oktatóink által látogatott városok száma a 15-öt. 2017 végére csak Kinesiotape-hallgatónk több, mint 4500 volt. Tanfolyamaink abszolút baráti árazással bírnak, hallgató- és gyakorlat-központúak. Valamivel több, mint 4000 anoním hallgatónk megkérdezése után egy 10 pontos kérdéssoron 100 elérhető pontból az elégedettségre 98,9%-ot kaptunk 2016-ban.

Továbbképzéseink másik fő vonala a fasciálisés neurológiai képzések professzionális minőségben való biztosítása. Aki ma mozgásterapeuta és fájdalommal élő embereken kíván segíteni, annak a tudomány gyorsvonatára márpedig fel kell szállni. Ha ezt valaki nálunk teszi, akkor az Oriolus-Med koncepciója szerint fejlődik tovább.