Oriolus-Med Academy

Oktatást csak színvonalasan!

Az Oriolus-Med felnőtt továbbképzési pályafutását 2012-ben kezdte meg. Mindig is ragaszkodtunk az előírásokhoz, így első teendőnk volt képzéseinket államilag elismertetni, akkreditáltatni, egészségügyi szakemberek számára pontszerzővé tenni. 5 etelt év alatt az alkalmilag bérelt oktatótermekből 850 m2-es, 3 emeletes önálló központtá fejlődtük magunkat, az oktatói szinten 4 saját nagy oktatóteremmel. Képzéseik magas minőségben, emelt színvonalon, kiváló oktatókkal, kiváló környezetben futnak, magyar és idegen nyelven szinkrontolmácsolással.

Képzéseink gerincét a mozgásterápiás vonal adja: 2 év alatt Magyarország legnagyobb Kinesiotape-iskolájává nőttük ki magunkat, idénre elmondhatjuk, hogy Európa 3 legnagyobb Kinesiotape-iskolájába tartozunk. 2016-ban tape-oktatásaink száma meghaladta a 140-et, tape-hallgatóink száma a 2000-et, az oktatóink által látogatott városok száma a 15-öt. Kelet-magyarországi, nyugat-magyarországi és két fővárosi profi Kinesiotape-oktatóval biztosítjuk a lehető legnagyobb lefedettséget a mozgásterápiás szakemberek számára, ami a tape-továbbképzéseket illeti. Tanfolyamaink abszolút baráti árazással bírnak, hallgató- és gyakorlat-központúak. Valamivel több, mint 4000 anoním hallgatónk megkérdezése után egy 10 pontos kérdéssoron 100 elérhető pontból az elégedettségre 98,9%-ot kaptunk 2016-ban.

Továbbképzéseink másik fő vonala a Hagyományos Kínai Orvoslás színvonalas, logikusan felépített, tematikus oktatásterve. 2016-ban közel 500 hallgatónk vett részt tuina, moxa, köpöly, taoista konyha, kínai pszichoszomatika, qigong vagy éppen meridiántorna képzésen.

Oktatásaink követik a nyugat-európai kutatások legfrissebbjeit, így a fascia kutatások eredményeit bemutató képzéseink első kézből biztosítják résztvevőinknek a legnaprakészebb kezelési metódusokat.

FDM

Az FDM a legsikeresebb manuális fájdalomcsillapító-terápia, mely ma a világon rendelkezésünkre áll!