FDM #2 (fascia disztorziós modell)

Vezető oktatók: Quastné Rigó Katalin, Némethné Borsos J. Orsolya
Résztvevők max.: 30
Òrák száma: 2 × 8
Időtartam: 10:00 – 18:00 h naponta
Àr: 49.000.- Ft, amit két részletben kérünk fizetni: jelentkezéskor 50% (csak ekkor tudjuk foglalni a helyet túljelentkezés esetén), majd aznap a második 50%. Az előleget a hallgató meg nem jelenése okán visszafizetni nem tudjuk, de az későbbre vagy más képzésre, árura beváltható vagy másra átruházható.
Előfeltétel: mozgás-, vagy manuálterápiás végzettség (pl.: gyógytorász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb… ha úgy gondolja az Ön képesítése is bizonyosan megfelelő, de itt a listán nem találja, jelentkezzen és adja meg végzettségét, hogy azt ellenőrizni tudjuk!).

Kredit: 10 pont, 9-es szakmacsoportnak, SZTK-A-22159/2018

Dátum:

- 2020. január 11-12, oktató: Dennis Kraus – MEGTELT
- 2020. február 7-8, oktató: Harry Pijnappel – MEGTELT
- 2020. március 20-21, oktató: Quastné Rigó Katalin – MEGTELT
- 2020. május 16-17 – oktató: Harry Pijnappel – MEGTELT
- 2020. július 25-26 – oktató: Quastné Rigó Katalin – MEGTELT
- 2020. augusztus 1-2. – oktató: Quastné Rigó Katalin – MEGTELT
- 2020. október 9-10. – oktató: Dr. Sabine Bleuel

Alap: FDM 1 kurzus. Viszont az FDM 2 és 3 szint már választható sorrendben végezhető.

Mi az FDM?

FDM egy igen új és különösen hatékony mozgásterápiás eljárás, elismerten a leggyorsabban terjedő fájdalomcsillapító terápia.

Find it and fix it fast – találd meg és javítsd meg gyorsan!

Az FDM jelen pillanatban a legsikeresebb manuálterápiás, mozgásszervi fájdalomcsillapító metódus. A testbeszéden keresztül a terapeuta azonnal felismeri, mely manuális technika fog kelleni ahhoz, hogy segítséget tudjon nyújtani kezeltjének. Elsősorban tehát izom- és ízületi bántalakra alkalmazzák az FDM-et, de egyre több a tapasztalat a viscerális panaszok kezelése terén is.

Az FDM képzés 3 részből épül fel. A részek egymásra alapoznak, így csak sorban látogathatók. Képzésünk során nem szedjük szét az emberi testet testrészekre, testtájakra, nem sémákat tanulunk be, hanem logikusan megtanulunk gondolkozni, mikor mit és hogyan kell kezelni.

FDM #2: Falt disztorziók

Ezen típusú disztorziók gyakran előfordunak a mindennapi gyakorlatban. Arról ismerhető fel a disztorzió, hogy hosszú ideje fennálló instabilitásról számol be a beteg az ízületben a sérülést követően, amely állapot stabilizációs tréningeket követően sem javult.

  • A Falt disztrozió elmélete és kezelése a testen (AV, FV, gerinc), rengeteg gyakorlat

Előleget a hallgató meg nem jelenése esetén nem áll módunkban visszafizetni, következő tanfolyamon vagy másik nem külsős oktató által vezetett képzésen az beváltható.

Nagyon bőven a blogomban az FDM-ről itt:
https://oriolus-med.hu/blog/2019/06/04/mi-az-fdm-terapia-ami-vegigsopor-a-vilagon/

Most jelentkezem

az áttekintéshez