Csecsemő és gyermek FDM

Oktató: Frank Römer, az IFDMO (International Fascia Distorsion Modell Organisation) alapítója és docense, az osteopátia doktora, fizioterapeuta és természtgyógyász, sportoló és gyermek osteopata orvos, számos fascia könyv szerzője

Résztvevők max.: 30 Òrák száma: 2 × 8 Időtartam: 10:00 – 18:00 h naponta Àr: 49.000.- Ft, amit két részletben kérünk fizetni: jelentkezéskor 50%, majd aznap a második 50%. Az előleget a hallgató meg nem jelenése okán visszafizetni nem tudjuk, de az későbbre vagy más képzésre, árura beváltható vagy másra átruházható. Előfeltétel:
  • mozgás-, vagy manuálterápiás végzettség (pl.: gyógytorász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb… ha úgy gondolja az Ön képesítése is bizonyosan megfelelő, de itt a listán nem találja, jelentkezzen és adja meg végzettségét, hogy azt ellenőrizni tudjuk!)
  • mind a 3 FDM szint
    FIGYELEM: gyermek hozható!! Kérem egyeztetni velem: 70-3895927
    Dátum:

- 2020. június 7-8. – MEGTELT
- 2020. október 1-2.

Az FDM alapítójától alig ismert, hogy nagyon sok csecsemőt kezelt metódusával. Typaldos rettentő sok tapasztalatára alapozva építette fel a képzést Frank Römer gyermek-osteopath, az IFDMO alapítója. A kurzus célja, hogy FDM-mel a csecsemőknek, babáknak, még kicsi gyermekeknek is lehessen segíteni, akik még nyilvánvalóan nem tudják megmutatni panaszaik milyenségét, ahogy az FDM azt testolvasással egy felnőttnél értelmezni tudja.

A képzés része cranialis zavarok kezelései, továbbá az FDM-diagnosztika elsajátítása fájdalom-gesztikuláció nélkül.
Tárgyalt témák pl.: KISS-sy, kólikák, nyugtalan alvó, sírós gyermek, motorikus fejlődési zavarok és elmaradások, stb… melyek FDM-mel kiválóan kezelhetők. Ezen felül FDM-mel nem (de máshogy igen) kezelhető problémákat is áttekintünk.

A kurzus érdekes hozadéka, hogy elvégzése után az FDM-ben már jártas terapeuta felnőtt-kezeléseiben is sikeresebbé válik.

Most jelentkezem

az áttekintéshez