Kinesio-tape haladó tanfolyam I.

Vezető oktató: Quastné Rigó Katalin
Résztvevők max.: 24
Òrák száma: 8
Időtartam: 10:00 – 18:00 h
Àr: 18.000.-
Azonosító: SZTK-A-054798/2016
Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000988/2014

Időpont / Helyszín:

  • 2019 október 20., Pécs (oktató: Káldi Csaba)
  • 2019 november 23. Budapest (oktató: Quastné Rigó Katalin) – MEGTELT
  • 2020. január 27 (hétfő) – oktató: Quastné Rigó Katalin

Leírás:
Színtiszta gyakorlati tanfolyam, alaptanfolyamot végzettek számára. Alaptanfolyam tematikáját folytatjuk, ezért lásd mindenképp az alapképzés témáját! Minden felhasznált tape-anyagot az Oriolus-Med biztosít, és ezért külön nem kell még fizetni.

Meridiánragasztás 3 nagyon gyakori és sok tünetet okozó megbetegedés esetében.

KORREKCIÓK:
Testtartás javítások:
- scoliosis (gerincferdülés), előreeső váll, ízületek hajlításának, feszítésének segítése, ízületi hiperextensiótól való védelem, térdkalács tartáskorrekciók, ki- és berotációk korrekciója, supinatiok és pronatiok korrekciója, lúdtalp, harántboltozat, nagylábujj bütyök (hallux valgus), bokazületi korrekció, izmok- és szalagok részleges és teljes szakadása, O-láb, X-láb, stb…
Jingle-technika, spiraltaping és korrektura-technika – a legbiztosabb tartás-korrekció

Metodika és munkamenet:
Elmélet – power point vetítés
Kinesio-Tape eszközismertetés – saját szalagjainkon, kézbe adva mindenkinek, 12 profi masszázságyat biztosítok
Meridián,- Izom,- Ízület-taping egymáson

Javaslom, hogy az urak és hölgyek is fürdoruhába öltözzenek az utcai ruhájuk alá, hogy egymáson a tape-et fel is tudjuk helyezni. Egy kar és egy láb legyen teljesen szőrtelenítve elotte 2 nappal.

Bizonyítványt adunk. Az ár magában foglalja a gyakorlat során felhasználásra kerülő tape anyagigényt is. A tanfolyamon minden színt használni fogunk, a szalagot nem feltétlenül kell majd levenni, akinek problémája akad, célzottan fogjuk megkezelni.

ISMÉTLŐK: Akik már részt vettek képzésünkön, de szeretnék még egyszer látni az egész tanfolyamot, jöhetnek ismétlőre. Ekkor ha csak hallgatóként vesznek részt, kezelőágynál helyet nem foglalnak, tapet nem fogyasztanak (nem ragasztanak), féláron ülhetik végig a képzést. Ismétlő második bizonyítványt nem kap. Ha újra részt vesznek teljességgel, az teljes árú képzésnek számít. Ismétlőre ugyanúgy weben kérjük a bejelentkezést, Megjegyzésbe írva, hogy „Ismétlő“.

Előleget meg nem jelenés esetén nem áll módunkban visszafizetni, következő tanfolyamon vagy másik, nem külsős oktató által vezetett képzésen az beváltható vagy másra átruházható. Ez vidéki képzéseinken lehet aktuális.

Vidéki tanfolyamnál esetenként 1000.- terembérleti díjat kérhetünk.

Most jelentkezem

az áttekintéshez