AfAd - applied fascia adjusment

Eric Hebgen Magyarországon !!!
ERIC HEBGEN – orvos (Bonn, 1990), gyógytornász (Bad Rothenfelde, 1992), osteopata (Düsseldorf, 2000), D.O.® (doctor of osteopathie, 2001), természetgyógyász (2002, Mainz), osteopata oktatási jogosultság megszerzése (Hessen, 2010).
Oktató, szakíró, számos oszteopátiás és fasciális könyv szerzője, világszerte hívott előadó

Órák száma: 3 × 2 nap. A kurzus 3 hétvégés. A 3 kurzus: AfAd 1-2-3.
Időtartam: 9-18 majd 9-16 óra az első és a második nap
Àr: 55.000.- Ft / hétvége, amit két részletben kérünk fizetni: jelentkezéskor 50%, majd a tanfolyam napján a második 50%

A 3 KURZUS NEM EGYMÁSRA ÉPÜL. EGYMÁSTÓL FÜGGETLENÜL LÁTOGATHATÓK.

Néha egész gyengéden, néha viszont keményen – a mozgató szervrendszer fasciális apparátusának kezelése.
Hosszú ideig hanyagolta az orvostan a fasciákat. Ugyanakkor már idejekorán felfedezte fontosságukat Ida Rolf vagy épp A.T. Still – úttörők voltak a fasciális kezelések fejlődésében. Olyan kezelési metódusokat alakítottak ki, melyekre az idők múlásával egész nagy fasciális koncepciók alapoztak.

Ezen kurzusokon tovább mélyedünk a fasciák anatómiájába és fejlődéstanába. Több fasciális koncepciót ismerünk meg. Alapvetések, fasciális diagnosztika, kezelések – intenzív tanulás a fasciák világában, a mozgásszervrendszeren.
Rengeteg gyakorlat. Egyik kezelés sem fáj!!

AfAd 1:

Fasciális funkciók, sejttan.
A 8 diaphragma és kezelésük.
Fasciális diagnosztika – elülső központi lemez vizsgálata, diagnosztikája és kezelése
Zink-pattern vizsgálat, diagnosztika, kezelés
Bepillantás a Rolfingba
Az akupunktúra fasciális háttere
Teljes test fasciális kezelés.

AfAd 2:

A belső szervek javarészt kötőszövetből állnak, ezt strómának nevezzük, ez lényeglében a szerv váza. Ez a kötőszövet ugyanúgy viselkedik, mint az összes többi: viszkózus és elasztikus. Eredetük pedig ugyanazon embrionális sejthalmazra vezethető vissza, mint az inaké, szalagoké, porcoké. Amennyiben a szervstrómában zavar keletkezik, megváltozik a szerv vastagsága és diszfunkciók jönnek létre. A gyakorlott kéz ezt érzi és képes kikezelni. Ebben a koncepcióban a szerveket mint fasciális strukturákat tekintjük. Itt ugyan nem mobilitási zavarokat kezelünk, hanem a szervstróma fasciális egyensúlyát állítjuk helyre. Elsajátítjuk a szervi- és testartériák palpációját és kezelését is!

AfAd 3:

Egy perifériás ideg axonból és kötőszövetből áll (fascia). Mint minden testi fascia, ez is viszkózus és elasztikus. Ezen tulajdonságok megváltozása az axon irritációjához képes vezetni. Ez fájdalmat okoz, bánulásokhoz vezet és idegi zavarokat hoz létre. Elsajátítjuk a periférfiás és craniális idegek mobilizációs technikáit. A palpációs képességet egészen magas szintre emeljük.

AfAd 3 – 2019. október 18-19. – MEGTELT

AfAd 1 – 2020. április 17-18. – MEGTELT
AfAd 2 – 2020. június 26-27. – MEGTELT
AfAd 3 – 2020. október 30-31. – MEGTELT

A tanfolyam teljes gyakorlati részét videófelvételen mindenki megkapja. Ettől függetlenül mindenről készíthető helyben is felvétel.
Handoutot biztosítunk.
Mindenki könnyed ruhában érkezzen.
Előleget a hallgató meg nem jelenése okán vissza nem áll módunkba fizetni, de az az összeg levásárolható vagy másra átruházható, esetleg más oktatásra áttolható.

Most jelentkezem

az áttekintéshez