Fascia és étkezés a rehabilitáció ideje alatt

Oktató: Marco Congia osteopata, sportfizioterapeuta
Dátum: később
Ár: 9000.- (az összeget előre kérjük majd elutalni, a nagy jelentkezőszám miatt a helyszínen már nem tudunk készpénzezni)

Fascia és étkezés – mit ehet és mit nem ehet páciensünk a rehabilitáció idejében?*

Elfelejthetjük a minőségi gyógyulást, ha páciensünk kontroll nélkül étkezik. Alapjaiban kell átgondolni a minőségi rehabilitációt. A fasciális kutatások ma már elég messze visznek. Megváltoznak a terápiáink, alapjaiban dőlnek meg a biomechanikai tézisek. Válaszokat kapunk nagy nyitott kérdésekre, átalakul teárpia és tréning. S mostmár a minőségi lehet az étkezés is a beteg vagy a sérült számára. Ezzel teljes lesz a kép.

Az vagy, amit megeszel. Ha jó gyógyulást várunk el, az rossz fasciákkal nem fog menni. Számukra pedig – mint minden szövet számára van egy, éppen megfelelő étekési metódus, ami a gyógyulás során a legjobb eredményeket hozhatja.
A kurzus ezt a gondolkodásmódot kívánja megalapozni, a magot elvetni a rehabilitációban dolgozó szakember fejében.
Víz, makro- és mikroelemek, tiltott és kötelező elemek a rehabilitáció egy évében. Mit ehet és mit tilos, hogy egyen a szalagszakadt, a friss operált, a törött csontú és az élsportoló? Döbbenetes kijelentések és tabudöntögető új nézőpontok.

Nem, a húsleves, nem való a kismamának. Nem, a hústól nem nő nagyobbra a testépítő, nem, a sérülés után nem kell pihenni, stb… Marco Congia újabb, a gondolkodást megváltoztatni akaró, 2-2,5 órás estéje szakembereknek, akik azt akarják, hogy páciensüknek jobb legyen, hogy a terápia sikeresebb legyen, hogy a végeredmény minőségibb legyen, hogy a sportoló jobban teljesítsen, hogy a nem sportoló hamarabb mehessen vissza dolgozni, tudjon lépcsőzni, autóból kiszállni, stb.

Csak bejelentkezéssel.
Handoutot adunk ki.
Ha a hallgató előlegfizetés után mégsem jelenik meg, az előleget nem áll módunkban visszafizetni, viszont az másra átrhuázható vagy más oktatásra átvihető, vagy a webshopban levásárolható.

Most jelentkezem

az áttekintéshez