Myofasciális Újraprogramozás

Vezető oktatók: Dennis Kraus, oszteopata, fizioterapeuta
Résztvevők max.: 30
Òrák száma: 2 × 8
Időtartam: 10:00 – 18:00 h naponta

Dátum:
- 2020. március 5-6.
- 2020. szeptember 18-19.

Àr: 55.000.- Ft, amit két részletben kérünk fizetni: jelentkezéskor 50% (csak ekkor tudjuk foglalni a helyet túljelentkezés esetén), majd aznap a második 50%. Az előleget a hallgató meg nem jelenése okán visszafizetni nem tudjuk, de az későbbre vagy más képzésre, árura beváltható vagy másra átruházható.

Javallt előképzettség: mozgás-, vagy manuálterápiás végzettség (pl.: gyógytorász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb… ha úgy gondolja az Ön képesítése is bizonyosan megfelelő, de itt a listán nem találja, jelentkezzen és adja meg végzettségét, hogy azt ellenőrizni tudjuk!).

Egyszerű és hatékony tréningezés.

Logikus és hatékony tréningelvekre alapulva a miofasciális disztorziók által érintett nagy kiterjedésű régiókat rendezzük. Abból indulunk ki, hogy a környezet és a saját viselkedésünk gyakran a központi idegrendszer által vezérelt nem előnyös miofasciális testtartási és mozgási programokat eredményez. Ezek előbb-utóbb károkat, majd fájdalmakat okoznak. Ezen rossz programokat megtaláljuk és terápiás technikákkal, valami otthoni gyakorlatokkal átprogramozzuk.

A terápiába belevesszük a legaktuálisabb fasciakutatások terápiás szempontból releváns eredményeit. Semi misztika, semmi varázslás, csak a tudomány.

Dogmáktól mentes, a hétköznapokra koncentráló, azonnal a páciensekre formálható tudás.
Az összes terápiás koncepcióba integrálható anyag.

- 3 dimenziós, miofasciális edzési technikák
- update a fasciákról
- hogyan alkalmazkodjunk a különböző edzettségi szintekhez?
- egyedi gyakorlati programok

Most jelentkezem

az áttekintéshez