Az Ön bevásárlókosara üres.
Belek - Online Kurzus

Belek - Online Kurzus

Szállítási idő: 3-4 nap
42.000 FT
áfát nem tartalmaznem tart. a Szállítási költséget
Magyarországon belül a küldés ingyenes


Termékleírás
Òrák száma - elméleti online előadások: 3:49 óra tiszta előadásanyag és  2:01 óra extra videók.
Òrák száma - gyakorlati nap: 8 óra - részvételi igazolás és bizonyítványosztás a gyakorlati nap végén
2020. júl. 26, 9-17 óra - MEGTELT
2020. október 25.
Àr : 42.000.-
Előfeltétel:
- Viscerál Máj-Epe Alapozókurzus élőben vagy online. Minden további viscerál online kurzus jelentkezhető folyamatosan, de a gyakorlati napokból kérjük az Máj kurzust elvégezni elsőnek, utána a sorrendek változtathatók
- mozgás-, vagy manuálterápiás végzettség (pl.: gyógytornász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb… ha úgy gondolod, hogy képesítésed megfelelő, de itt a listán nem találod, jelentkezz és add meg végzettséged, hogy azt ellenőrizni tudjuk!), edzői képesítés

Tananyag jellege: stúdiófelvételek, elméleti előadások kiváló hangosítással, egyenkénti fóliakövetéssel, maximálisan megsegített tájékozódással a videóban. A gyakorlat modellel, stúdióban került felvételre, kiváló fényekkel, hanggal, majd a vágás során követhetővé tettük a videót feliratokkal, hogy belekeresés során is jól lehessen benne tájékozódni.

Tematika:
- A torzó, a peritoneum, a vékonybél artériái, vénái, idegrendszere, részei: duodenum, ileum, jejunum - artériáik, vénáik, idegrendszerük. Emésztés folyamata röviden. Izom és fasciális kapcsolatok. Mit zavar a vékonybél, mi zavarja a vékonybelet?
- Vékonybél kezelésének elméleti tárgyalása: talp, szervóra, BGM, akupont, fül, kezelés előkészítés: aorta abdominalis, a. mesenterica sup.,
radix mesenteri, peritoneum lift; ptózis kezelés, motilitás javítás, adheziolízis, direkt és indirekt, mély és felszínes fogások (17).
- Vastagbél elhelyezkedése, részei, helyzetük a peritoneumhoz képest, arétriák, vénák, idegek, átlépés a diaphragma pelvisen. Fasciális és izomkapcsolatok, mi zavarja a vastagbelet és hogyan zavar a vastagbél?
- Vastagbél kezelésének elméleti tárgyalása: szervóra, talp, BGM, fül, akupontok. Elkészítés: aorta, a. mesenterica sup. et inf., a. iliaca int., peritoneum lift, viszkoelaszticitás javítások 1-2-3, colon transversum adheziolízise, IC - direkt és indirekt fogások (17)
- Vékonybél direkt és indirekt technikák kivitelezése - gyakorlati videók.
- Vastagbél direkt és indirekt technikák kivitelezése - gyakorlati videók.
- Viscerális automobilizásió - vastagbél és vékonybél.
- Fasciális szemléletű kikérdezőlap, fasciális rétegek, összes diaphragma nyitása, szemtréning 01

Az oktatási anyag megrendelése után hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférés) és látni fogod a teljes tananyagot és neki tudsz kezdni a tanulásnak.
Vásárlóink, akik ezt a terméket vásárolták, a következő termékeket vásárolták még:

Ezt az árucikket 31.05.2020 vettük fel katalógusunkba.