Az Ön bevásárlókosara üres.
Diaphragma Online Kurzus

Diaphragma Online Kurzus

Szállítási idő: 3-4 nap
42.000 FT
áfát nem tartalmaznem tart. a Szállítási költséget
Magyarországon belül a küldés ingyenes


Termékleírás
Òrák száma - elméleti online előadások: 4:06 óra tiszta előadásanyag és  1:06 óra extra videók.
Òrák száma - gyakorlati nap: 8 óra - részvételi igazolás és bizonyítványosztás a gyakorlati nap végén
2020. augusztus 22., 9-17 óra
Àr: 42.000.-
Előfeltétel:
- Minden viscerál kurzus alapja a Máj-epe kurzus. Minden viscerál kurzus megvehető és már az elmélet tanulható, de majd akkor lehet jönni az ő gyakorlati napjukra, ha megvan a Máj gyakorlati nap. Amint lehet majd, Máj gyakorlati napokat írunk ki azonnal nagy számban, hogy azokat elvégezve lehessen továbblépni. Ezt követően a többi viscerál modul szabadon felcserélhető sorrendben lesz látogatható. Ha valaki volt már személyes Máj kurzuson, jöhet azonnal Diaphragma gyakorlati napra.
- mozgás-, vagy manuálterápiás végzettség (pl.: gyógytornász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb… ha úgy gondolod, hogy képesítésed megfelelő, de itt a listán nem találod, jelentkezz és add meg végzettséged, hogy azt ellenőrizni tudjuk!), edzői képesítés

Tananyag jellege: stúdiófelvételek, elméleti előadások kiváló hangosítással, egyenkénti fóliakövetéssel, maximálisan megsegített tájékozódással a videóban. A gyakorlat modellel, stúdióban került felvételre, kiváló fényekkel, hanggal, majd a vágás során követhetővé tettük a videót feliratokkal, hogy belekeresés során is jól lehessen benne tájékozódni.

Tematika:
- Diaphragmák definiálása, funkciók, respiratorikus és oszteopátiás diaphragmák, diaphragma abdominale részletes anatómia, agyi központok, beidegzés,  rajta rögzülő szervek, embriológia, rengeteg boncolásos fotó.
- Gyakorlati fogások (összesen 31) tárgyalása részletes magyarázattal: Diaphragma abdominale vizsgálatok, felső és alsóállású diaphragma okai, globál lazító technikák (6), laterál-posterior-anterior testfal nyújtás, rib raising (2), viscerális automobilizáció (1)
- diaphragma urogenitale és pelvis definiálása, minden izmuk részletes tárgyalása, funkciók és diszfunkciók, gyakorlati fogások tárgyalása részletes magyarázattal: medencefenék egyszerű kompresszió (2), medencefenék hinta, stapling, ringatás, delbet lamina, femurral mobilizálás. Térd és talp saját diaphragmája, diaphragma cervicothoracale és mobilizálása, OAA régió fascia release technikái (9), Mediastinum definiálása, funkciók, diszfunkciók, mobilizálásai technikák (3)
- 31 gyakorlati videó nagyon részletes magyarázattal
- Fasciális szemléletű kezelőlap, pácienskikérdező részletes magyarázata.
- A fascia 3 rétege és a képletek, melyeket tartalmaznak, azok ismeretének fontossága a terápiában.


Az oktatási anyag megrendelése után hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférés) és látni fogod a teljes tananyagot és neki tudsz kezdni a tanulásnak.

Ezt az árucikket 03.05.2020 vettük fel katalógusunkba.