Az Ön bevásárlókosara üres.
Fascia Update I./2021

Fascia Update I./2021

Szállítási idő: 3-4 nap


Termékleírás
Àr : 12.000.-
Nyilvántartási szám: B/2020/001480
Kinek javasoljuk?
Minden fájdalommal élő pácienssel foglalkozó terapeutának, aki szeretne a legfrissebb kutatási eredményekkel tisztában lenni.
Online kurzus anyagának jellege: Élő előadás németül, magyar konszekutív tolmácsolással
Oktató: Dr. Robert Schleip humánbiológus, Rolfer, fascia-kutató, tolmács: Quastné Rigó Katalin molekuláris biológus, mozgásterapeuta

Dr. Robert Schleippal töltünk az online térben: zoom felületen másfél órát. Ebben az intenzív előadásban a 2020 novembertől (előző zoom kurzus Roberttel) 2021 áprilisig (ezen oktatás) felhalmozódott fasciális kutatási eredmények esszenciáját kapjuk meg attól, aki a leginkább releváns a kötőszövetes kutatásban.

2020 novemberétől egészen intenzív jelenlétet (online alakút és jelenlétit) biztosít számunkra Robert: 2021-ben 4x tart oktatást a fascia-kutató, ebből ez az első alkalom. Aki beleásta már magát a fascia világába, ezen alkalmakkor kaphatja meg azokat a finomhangolásokat, amiknek köszönhetően mindenképpen a legjobb fascia-kezelők között tudhatja magát. Aki egyszer megtanulta a fascia-élettan és -biomechanika lényegét (ezeket az Oriolus kurzusokon meg lehet kapni), majd picit hátradől, igen hamar lemarad. A fascia-kutatás egy olyan intenzíven fejlődő és gyorsan változó kutatási terület, ahol 1 év hosszú időnek számít. A folyamatos update-t biztosítjuk a 2021-es oktatásokon.

Tartalom: A fasciakutatás legfontosabb lépései az elmúlt egy évből. A fascia definícijának folymatos csiszolódása. Testünk óceánjai. Az új szerv: az interstitium. A tumorsejtek, immunsejtek, baktériumok közlekedései útvonalai. A porckorong rétegeinek jellegzetességei.

Zoom-rendezvény: ehhez majd telepítést, belépést segítő videót fogunk küldeni. Minden hallgató olyan emaillel regisztráljon kurzus-helyet vásárolni itt a webshopban, amire majd kéri a meghívót az online térbe. A felvétel utána 1 évig lesz még elérhető.

Tartalom:
A fasciakutatás legfontosabb lépései az elmúlt egy évből. A fascia definícijának folymatos csiszolódása. Testünk óceánjai. Az új szerv: az interstitium. A tumorsejtek, immunsejtek, baktériumok közlekedései útvonalai. A porckorong rétegeinek jellegzetességei.

Ezt az árucikket 05.02.2021 vettük fel katalógusunkba.