Az Ön bevásárlókosara üres.
FDM 1 Online Kurzus

FDM 1 Online Kurzus

Szállítási idő: 3-4 nap
42.000 FT
áfát nem tartalmaznem tart. a Szállítási költséget
Magyarországon belül a küldés ingyenes


Termékleírás

Fascia Disztorziós Modell

FDM 1


Óraszám - elmélet: 7:10 óra tiszta előadásanyag és 42 perc extra videók
Óraszám - gyakorlati nap: 8 óra
2020. szeptember 20. - MEGTELT
2020. október 17. - MEGTELT
2020. október 24. - MEGTELT
2020. október 31. - MEGTELT
2020. november 7. - MEGTELT
további dátumok később

Kredit : 11 pont, 9-es szakmacsoport, SZTK-A-22672/2020, tesztírás és bizonyítványosztás a gyakorlati nap végén
Ár: 42.000.-
Előfeltétel: mozgásterápiás szakképesítés (gyógytornász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb... - ha nem találod a képesítésed, de szeretnél jönni, írj nekünk, hogy közösen gondolhassuk át, megfelelő lehet-e a képzesítésed a képzéshez)


Tananyag jellege: stúdiófelvételek, elméleti előadások kiváló hangosítással, egyenkénti fóliakövetéssel, maximálisan megsegített tájékozódással a videóban. A gyakorlat modellel, stúdióban került felvételre, kiváló fényekkel, hanggal, majd a vágá során követhetővé tettük a videót feliratokkal, hogy belekeresés során is jól lehessen benne tájékozódni.
Részvételi igazolás és bizonyítványosztás a gyakorlati nap végén.

Az FDM jelen pillanatban a világon a leghatékonyabb manuális fájdalomterápia. Akut esetekben, amikor töréssel nem kell számolnunk, a pácienssel azonnal megkezdhető a munka, lényegesen jobb minőségben gyógyul, mintha nem FDM-ezték volna. Krónikus esetekben a fájdalom halmozódik, rétegeződik, ezt csak FDM-mel lehet ésszerűen kibontani. Az FDM nem új terápia, hanem a számtalan, évek alatt felhalmozott terápiás protokollokat teszi a helyére és rendszerezi azokat, mikor melyiket kell használni és miért. Mozgásterapeuta ezen gondolkodásmód nélkül gyakorlatilag nem működhet megfelelően alaposan. Az FDM1 az összesFDM és a ráépülő FDM-ek alapja. A 6 közül már 2 disztorziót tárgyal: Triggerbandek és Cilinder disztorziók - az egész testen.

Az oktatási anyag megrendelése után hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférésed) és látni fogod a teljes tanayagot és neki tudsz kezdni a tanulásnak.

Ezt az árucikket 26.03.2020 vettük fel katalógusunkba.