Az Ön bevásárlókosara üres.
Cranio-FDM Online Kurzus

Cranio-FDM Online Kurzus

Szállítási idő: 3-4 nap
49.000 FT
áfát nem tartalmaznem tart. a Szállítási költséget
Magyarországon belül a küldés ingyenes


Termékleírás
Àr : 49.000.-
Nyilvántartási szám: B/2020/001480
Gyakorlati nap dátum:
2022. február 22., 9-17h - MEGTELT
2022. június 23.

Oktató:
elmélet: Frank Römer - az IFDMO alapítója, oszteopata gyógytornász
gyakorlat: Quastné Rigó Katalin molekuláris biológus, mozgásterapeuta
Kinek javasoljuk?
Fájdalommal élő páciensekkel dolgozó terapeutáknak, akik az FDM koncepció oktatásain túl vannak: FDM1,2,3 és szeretnének a koponya disztorzióiba is mély betektintést nyerni, a fejfájásokat sikerrel kezelni.
Online kurzus anyagának jellege: stúdiófelvételek németül, magyar valós idejű szinkrontolmácsolással. Az online anyag az erősen gyakorlati képzés gyakorlati anyagának rövid elméleti előkészítése! A kuruzs 95%-ban gyakorlati, az elméleti anyag rövid!
Postán küldjük: koponya anatómiakártyák keményre laminálva, A4 méretben, angol/latin nyelven, spiralizálva színesben. Hogy ezt el tudjuk küldeni, kérjük megrendeléskor a Megjegyzésben megadni a postázási címet, ahova egy A4-es kemény dokumentum eljuttatható.
Oktató: Frank Römer oszteopata gyógytornász, tolmács: Quastné Rigó Katalin molekuláris biológus, mozgásterapeuta
Online kurzus anyagának tartalma:
- FDM szerinti kommunikáció fejfájásos állapotokban, kevés kivételtől eltekintve (pl. tumor, gyógyszermellékhatások) közel minden fejfájás igen jó hatásfokkal kezelhető. Kötőszövetes előkészítések és direkt koponyatechnikák: TB-k, CD-k, HTP-k, cilinderek, faltok és tektonikusok felimserése, lokalizációja és kikezelése.
- Kizárólag FDM1-2-3-at végzetteknek! Ez történhetett nálunk vagy másik iskolában - ekkor kérjük részünkre megküldeni az ott kapott bizonyítványokat.

Az oktatási anyag megrendelése után hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférésed) és látni fogod a tananyagot és neki tudsz kezdeni a tanulásnak, önálló időbeosztásban, mindenféle időkorlát és határidő nélkül. FELKÉSZÜLTEN GYERE MAJD GYAKORLATI NAPRA!!!

Ezt az árucikket 10.11.2021 vettük fel katalógusunkba.