Az Ön bevásárlókosara üres.
Level 2 (Hybrid Kurzus)

Level 2 (Hybrid Kurzus)

Szállítási idő: 3-4 nap
Helyett 245.000 FT csak 198.000 FTMegtakarítás 19% / 47.000 FT
áfát nem tartalmaznem tart. a Szállítási költséget
Magyarországon belül a küldés ingyenes


Termékleírás
Gyakorlati nap
2022. augusztus 2-3-4. (4 hely van már csak)
2022. nov. 9-11

FONTOS: A gyaknapot utalás beérkezési sorrendben töltjük fel. Amennyiben ezen dátum megtelik, újabb gyaknapot igénylünk, erről a dátumról pedig a hallgatót tájékoztatni fogjuk.

Online előadás 3 napnyi anyag + 3 napos gyakorlati rész.
Online rész magyar alámondással, gyakorlati nap konszekutív tolmácsolással olaszból.
Előfeltétel: a megértéshez anatómiai, élettani, biomechanikai ismeretek szükségesek.

A Stecco Method akut és krónikus mozgatószervi páciensek és belszervi panaszos páciensek terápiás eszköze, célja felgöngyölíteni a páciens minden olyan jelentős traumáját, ami nyomot hagyott a testében, arra kompenzálni kezdett, majd arra is és így tovább... s végül (akár hosszú évekkel és 5-6 újabb tünettel a háta mögött) megjelenik a rendelőnkben.
Szigorú menetrendszerű, szabályozott anamnézisfelvétel, majd ez alapján felállított okkutató hipotézistervezés, mozgásvizsgálat, palpációsvizsgálat, végül kezelés 5-6 ponton - így néz kiegy Stecco Method szerinti kezelés.
A kezelés kissé-közepesen fájdalmas, célja a legősibb, mindent felborító elváltozás kikezelése, ami okán a többi fennmaradása már nem szükséges.

Ezek kurzusban az egyszerű mozgások kobinálódását is vizsgáljuk már (flexióban bekövetkező rotáció, extenzióban létrehozott flexió stb...)Tematika:

elmélet:
- diagonálok - alapismeretek: fúziós vonalak, golgi ínorsó, a funkcionális boka instabilitás, a diagonális logika, dermatómák és fasciatómák, a fascia biomechnikája, paratenon
- diagonálok - klinikai ismeretek: an-me, an-la, re-me, re-la (irányok lásd Level 1) - a CF-ek lokalizálása és kezelésük
- spirálok - a retinaculumok anatómiája és élettana, a spirálok anatómiája, a felszínes izomzat és a globális motorika, a spirálok logikája és hozzájuk tartozó stratégia, a fascia és az öregedés, fascia evolúció


gyakorlat:
- fej, törzs, kéz, láb teljes kezelése megtörténik az elméleti anyagot követve
- diagonálok és spirálok kezelési stratégiái: anamnézisfelvétel, hipotézisfelállítás, mozgási tesztek, palpáció és eredményértékelés, kezelés, visszatesztek, kezelési logika, stratégia
- vizsga


Az oktatási anyag megrendelése és kifizetése után a www.fascial-manipulation.com oldalon kell regisztrálni.
Ehhez segéd videó itt:
https://www.dropbox.com/s/shzc8yrdhwmvii5/stecco_oktatofilm_01.mp4?dl=0
Alapos felkészülést kérünk az elméletből! FELKÉSZÜLTEN GYERE GYAKNAPRA!!!

A mindenkori járványügyi előírások betartásával

Nyilvántartási szám: B/2020/001480

Tanfolyami díjat a hallgató meg nem jelenése okán nem fizetünk vissza,  valamint a befizetett összeg nem helyezhető át másik kurzusra.

Ezt az árucikket 10.11.2021 vettük fel katalógusunkba.