Az Ön bevásárlókosara üres.
Méh - Prostata Online Kurzus

Méh - Prostata Online Kurzus

Szállítási idő: 3-4 nap
42.000 FT
áfát nem tartalmaznem tart. a Szállítási költséget
Magyarországon belül a küldés ingyenes


Termékleírás
Òrák száma - elméleti online előadások: 4:11 óra tiszta előadásanyag és  2:01 óra extra videók.
Òrák száma - gyakorlati nap: 8 óra - részvételi igazolás és bizonyítványosztás a gyakorlati nap végén
2020. július 12, 9-17 óra
Àr : 42.000.-
Előfeltétel:
- Viscerál Máj-Epe Alapozókurzus élőben vagy online. Minden további viscerál online kurzus jelentkezhető folyamatosan, de a gyakorlati napokból kérjük az Máj kurzust elvégezni elsőnek, utána a sorrendek változtathatók
- mozgás-, vagy manuálterápiás végzettség (pl.: gyógytornász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb… ha úgy gondolod, hogy képesítésed megfelelő, de itt a listán nem találod, jelentkezz és add meg végzettséged, hogy azt ellenőrizni tudjuk!), edzői képesítés

Tananyag jellege: stúdiófelvételek, elméleti előadások kiváló hangosítással, egyenkénti fóliakövetéssel, maximálisan megsegített tájékozódással a videóban. A gyakorlat modellel, stúdióban került felvételre, kiváló fényekkel, hanggal, majd a vágás során követhetővé tettük a videót feliratokkal, hogy belekeresés során is jól lehessen benne tájékozódni.

Tematika:
- Uterus fogalma, funkciói, felépítése részletesen. Szervkörnyezet a női pelvisben.
- Uterus artériás ellátása, vénás elfolyása, beidegzése, falrétegei, embriológiája, rögzülése a pelvisben. Diaphragma pelvis és urogenitale. Valós szalagok és peritoneum kettőzetek a méh rögzülésére. Tájanatómia.
- Pelvis keringési zavarok okai. Uterusmozgások a légzéskor. Ovarium funkciók, helyzetük a pelvisben, tájanatómiájuk, lokalizálásuk, artériás és vénás eláátásuk, beidegzés, hormonjaik. Mi árt a petefészkeknek és mit zavarnak a petefészkek. Szekréciós viscerális lánc. Uterus- és petefészekkezelések indikációi és kontraindikációi.
- Uterus és petefészek kezelések direkt és indirekt technikákkal - a gyakorlat tárgyalása elméletben. Akupontok, talp, BGM, fül, étkezési alapok.
Kezelés előkészítés diaphragmákkal és artériás úton: indirekt technikák (12) Uterus és petefészek direkt technikák (10)
- Férfi szaporítószervek felépítése, vérellátás és beidegzés, külső és belső nemiszervek. Prostata lokalizáció, funkció, helye a peritoneális térben, keringés és beidegzés, paritális jelek a diszfunkcióra.
- Prostata indirekt technikák (18): fül, kéz, láb, talp, chapman-pontok, előkészítés diaphragmákkal és artériás úton, canalis inguinalis kezelés, feszültségi ív kezelések
- Uterus és petefészkek gyakorlati videók (12 indirekt + 10 direkt)
- Prostata gyakorlati videók (18 indirekt)
- Viscerális automobilizáció méh, petefészkek és prostata (5)
- Fasciális szemléletű kikérdezőlap, fasciális rétegek, összes diaphragma nyitása, szemtréning 01

Az oktatási anyag megrendelése után hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférés) és látni fogod a teljes tananyagot és neki tudsz kezdni a tanulásnak.

Ezt az árucikket 23.05.2020 vettük fel katalógusunkba.