Köpöly Online Kurzus

Gyakorlati nap (mindig 13:30-17:30 értendő)
2022. április 21. - MEGTELT
2022. június 16. - MEGTELT
2022. július 28. - MEGTELT
2022. október 11.


A mindenkori járványügyi előírások betartásával
Àr : 24.000.-
Nyilvántartási szám: B/2020/001480
Előfeltétel: mozgás-, vagy manuálterápiás végzettség (pl.: gyógytornász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb… ha úgy gondolod, hogy képesítésed megfelelő, de itt a listán nem találod, jelentkezz és add meg végzettséged, hogy azt ellenőrizni tudjuk!)

Online kurzus anyagának jellege: stúdiófelvételek, elméleti előadások kiváló hangosítással, egyenkénti fóliakövetéssel, maximálisan megsegített tájékozódással a videóban. A gyakorlat modellel, stúdióban került felvételre, kiváló fényekkel, hanggal, majd a vágás során követhetővé tettük a videót feliratokkal, hogy belekeresés során is jól lehessen benne tájékozódni.

Tematika:
- kötőszövetes bevezető, a köpöly hatásmechanizmus több szemszögből is
- hatások a bőrre, a fasciára, izmokra, hegekre
- ROM-növelés, fájdalomcsillapítás, izomlazítás, fasciamobilizálás, nyújthatóságok növelése, fizikális tesztek eredményeinek javítása

Az oktatási anyag megrendelése után hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférésed) és látni fogod a teljes tanayagot és neki tudsz kezdeni a tanulásnak, önálló időbeosztásban, mindenféle időkorlát és határidő nélkül. FELKÉSZÜLTEN GYERE MAJD GYAKNAPRA!!!

Ár:

24.000 FT

áfát nem tartalmaz nem tart. a Szállítási költséget