Floss nyirok Online Kurzus

Oktató: Quastné Rigó Katalin molekuláris biológus, mozgásterapeuta
Amit még kapsz: 1db általad választott Floss szalag (2,5 cm x 2m, zöld/kék/lila/szürke) - ez tehát az árban benne van, nem kell külön megvenni, ezek értéke típiustól függően 4.500-5.000.-ig terjed.
Àr: 35.000.-
Nyilvántartási szám: B/2020/001480
Előfeltétel:
- mozgás-, vagy manuálterápiás végzettség (pl.: gyógytornász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb… ha úgy gondolod, hogy képesítésed megfelelő, de itt a listán nem találod, jelentkezz és add meg végzettséged, hogy azt ellenőrizni tudjuk!), edzői képesítés
- Floss alapkurzus nálunk vagy máshol erősen javallt, de nem előírás

Online kurzus anyagának jellege: stúdiófelvételek, elméleti előadások kiváló hangosítással, egyenkénti fóliakövetéssel, maximálisan megsegített tájékozódással a videóban. A gyakorlat modellel, stúdióban került felvételre, kiváló fényekkel, hanggal, majd a vágás során követhetővé tettük a videót feliratokkal, hogy belekeresés során is jól lehessen benne tájékozódni.

Online kurzus anyagának tartalma:
- A Flossolás definíciója, anyagismeret, a floss piramis, alapszabályok a nyirokflossolásban, bőséges kontraindikációs lista, aktív mozgatás és a házi feladat, a flossok tisztántartása.
- A nyirokrendszer feladata, felépítése, elsődleges és másodlagos nyirokszervek, az összes MALT, kissé bővebben a bél nyirokrendszeréről (GALT), a nyirokfeladat, a nyirokfolyadék összetétele, nyirokcsomók elhelyzkedése, ödématípusok, izom- és ízületpumpák, a floss hatásai a mikro- és makrocirkulációra és a gyógyulási folyamatra. Diaphragmák nyitása.
- Diaphragmák nyitása minden első nyirok-kezelés előtt (viscerális fogások). Diaphragma abdominale kezelések részletesebben.

Az oktatási anyag megrendelése után hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférésed) és látni fogod a teljes tanayagot és neki tudsz kezdeni a tanulásnak, önálló időbeosztásban, mindenféle időkorlát és határidő nélkül.

Rendeléskor kérjük szépen a Megjegyzésbe beírni, hogy melyik szalagot kéred!

Ár:

Helyett 35.000 FT
csak 29.750 FT
Megtakarítás 15 % /5.250 FT

áfát nem tartalmaz nem tart. a Szállítási költséget