Az Ön bevásárlókosara üres.
Fascia Update II./2021

Fascia Update II./2021

Szállítási idő: 3-4 nap


Termékleírás
Nyilvántartási szám: B/2020/001480
Kinek javasoljuk?
Minden fájdalommal élő pácienssel foglalkozó terapeutának, aki szeretne a legfrissebb kutatási eredményekkel tisztában lenni.
Online kurzus anyagának jellege: Élő előadás németül, magyar konszekutív tolmácsolással
Oktató: Dr. Robert Schleip humánbiológus, Rolfer, fascia-kutató, tolmács: Quastné Rigó Katalin molekuláris biológus, mozgásterapeuta

Dr. Robert Schleippal töltünk az online térben: zoom felületen másfél órát. Ebben az intenzív előadásban a 2021 áprilistól (előző zoom kurzus Roberttel) 2021 szeptemberig (ezen oktatás) felhalmozódott fasciális kutatási eredmények esszenciáját kapjuk meg attól, aki a leginkább releváns a kötőszövetes kutatásban.

2020 novemberétől egészen intenzív jelenlétet (online alakút és jelenlétit) biztosít számunkra Robert: 2021-ben 4x találkozunk. Aki beleásta már magát a fascia világába, ezen alkalmakkor kaphatja meg azokat a finomhangolásokat, amiknek köszönhetően mindenképpen a legjobb fascia-kezelők között tudhatja magát. Aki egyszer megtanulta a fascia-élettan és -biomechanika lényegét (ezeket az Oriolus kurzusokon meg lehet kapni), majd picit hátradől, igen hamar lemarad. A fascia-kutatás egy olyan intenzíven fejlődő és gyorsan változó kutatási terület, ahol 1 év hosszú időnek számít. A folyamatos update-t biztosítjuk a 2021-es oktatásokon.

Tartalom:
A fasciakutatás legfontosabb lépései az elmúlt egy évből. A plantar fascia, boltozatemelés, bokakorrekció a testben, sarokpárna és calcaneus, Achilles és a csípőkopás. Medencefenék biomechanika futásban, ugrásban; a fasciális hasfal és a ligamentum nuchae. Elasztikus rostok a sebben. Izomláz. Könyvajánló.
Zoom-rendezvény: ehhez majd telepítést, belépést segítő videót fogunk küldeni. Minden hallgató olyan emaillel regisztráljon kurzus-helyet vásárolni itt a webshopban, amire majd kéri a meghívót az online térbe. A felvétel utána is elérhető lesz.

Tartalom:
A fasciakutatás legfontosabb lépései az elmúlt rövid időszakból. A téma olyannyira friss, hogy még én magam sem (tolmács) tudom, mi lesz a konkrét téma, az előadási én is ott látom először. A fascia definícijának folymatos csiszolódása.

Ezt az árucikket 10.08.2021 vettük fel katalógusunkba.