1817
Mini Resistance Band – 4-es szettMini Resistance Band – 4-es szettMini Resistance Band – 4-es szettMini Resistance Band – 4-es szettMini Resistance Band – 4-es szett

Mini Resistance Band – 4-es szett

Mini Resistance Bands – négy darab 22 cm (9 inch) hosszú gumiszalagból álló készlet. A szett 4 db mini pántot tartalmaz a különböző nehézségi fokozatoknak megfelelően. A termék lábak és karok edzésére egyaránt alkalmas. A Mini Band otthon és a szabadban is használható.
2.850 FT
27 %-os áfával együtt  plusz Szállítási költség
Ingyenes szállítás HU-ban 25.001 FT-tőlIngyenes szállítás HU-ban
Szállítási idő 3-4 munkanap

Termékleírás:
Mini Resistance Band – 4-es szett

A Mini Resistance Band könnyen hordozható, így magaddal viheted utazásaidra is. A szett 4 db 22 cm-es (9 inch) különböző ellenállású mini pántot tartalmaz. A készlet a lábak és a karok edzésére egyaránt alkalmas. A Mini Bandeket a szabadban, otthon vagy az edzőteremben is használhatod. Kombináld az eszközök használatát a megszokott edzésmódszereiddel, hogy még több izmot aktiválj a jobb eredmények érdekében, vagy alakítsd ki velük napi otthoni edzésrutinodat! Mini Band közismert elnevezései: Micro Band, Mini Loop, Rövid vagy Kicsi Resistance Band.


Mini band ellenállással végzett edzéséhez
Ez a készlet 4 különböző ellenállású mini pántból áll: extra könnyű, könnyű, közepes és nehéz. Minden Mini Band 22 cm (9 inch) hosszú. A szett mindenféle gyakorlathoz alkalmazható, a lábakra, a farizmokra és a karokra egyaránt használható. A színeknek köszönhetően az egyes erősségi szintek könnyen megkülönböztethetők egymástól. A Mini Resistance Band latexből készül, ami könnyű, mégis nagyon erős anyag. A kis ellenállású gumiszalagokat gyakran javasolják gyógytornászok rehabilitáció céljából, de széles körben elterjedt a formás farizmok kialakításához is. Ezzel a Mini Band készlettel számos gyakorlatot végezhetsz! Növeld velük bármely gyakorlat nehézségét, de egyaránt használhatod nyújtáshoz és jógához is, a lehetőségek tárháza határtalan!


Mini Resistance Band termékinformációk:
A készlet 4 nehézségi szintet tartalmaz:
Sárga = extra könnyű (2-3 kg)
Piros = könnyű (4-5 kg)
Zöld = közepes (5-6 kg)
Kék = nehéz (6-7 kg)

Méretek: 
Hosszúság: 22 cm (9 inch), Szélesség: 5 cm

A Mini Band előnyei:
•    kiváló minőségű latex
•    a karok és a lábak edzésére is alkalmas
•    tökéletes izomtömeg építéséhez
•    egyszerűen használható
•    ellenállással végzett edzéshez és rehabilitációhoz is egyaránt használható
•    formás farizmok kialakítására alkalmas
Csak akkor tudja értékelni ezt a cikket, ha be van jelentkezve.

Vásárlói értékelés:

Megvásárolta ezt a terméket, és szeretné értékelni? Ezután kérem jelentkezzen be.
Annak biztosítása érdekében, hogy csak a termékeink vásárlói küldjenek vásárlói véleményt, rendszeresen ellenőrizzük a véleményeket.
Írja meg az első vásárlói véleményt

 Minősítést írni
Válassza ki a szállítási országot: