1595

Fascia Disztorziós Modell könyvmagyar nyelven

Vélemények:(3)

 

 

25.900 FT
5 %-os áfával együtt  plusz Szállítási költség
Ingyenes szállítás HU-ban 25.001 FT-tőlIngyenes szállítás HU-ban
Szállítási idő 3-4 munkanap

Termékleírás:
Fascia Disztorziós Modell könyv - magyar nyelven

Fascia Disztorziós Modell - Gyakorlati Oktatókönyv

Szerző: Frank Römer
Layout Designer: Kaja Mikoszewska
Fordította: Quastné Rigó Katalin
Typesetter: Christoph Quast
Illusztrátor: Julia Henke
Photographer: Dennis Kraus
Patient: Wiebke Ammon
Kiadó: Oriolus-Med Kft., 1063, Budapest, Bajnok u. 13

Oldalak száma: 216 írott oldal
Kemény borító
Melléklet: CD az összes disztorzióról az egész testen

 

Az FDM elismerten a leggyorsabban terjedő fájdalomcsillapító terápia

Igen sok mozgásszervi elváltozás és megbetegedés válik az FDM-mel kezelhetővé, amiket az eddigi terápiák nem tudtak megoldani, vagy csak igen lassú eredményeket mutattak (terápia rezisztens krónikus fájdalompáciensek). Éppen emiatt alkalmazzák az FDM-et sportolói körökben, ahol a regenerációban minden egyes nap számít. Krónikus fájdalompácienseknél egy megváltás a gyors, akár 20 perc alatt áttörő sikert hozó terápia, ami az évek fájdalmait egyszerre söpri el. Az FDM valóban döbbenetesen eredményes, gyors, tabukat döntögető, mozgásterápiás tanulmányokat alapjaiban megrendető eljárás.
Find it and fix it fast – találd meg és javítsd meg gyorsan!

A testbeszéden keresztül a terapeuta azonnal felismeri, mely manuális technika fog kelleni ahhoz, hogy segítséget tudjon nyújtani kezeltjének. Elsősorban tehát izom- és ízületi bántalakra alkalmazzák az FDM-et, de egyre több a tapasztalat a viscerális panaszok kezelése terén is.

Milyen testbeszédek ismertek, melyeket az FDM a diagnosztizálásra használ fel?
- Egy vonal mentén mutat a páciens égő, kisugárzó, húzó fájdalmat – triggerband
- Egy ujjal 1 pontba mutat, ott szúró fájdalmat panaszol – continuum disztorzió
- Több ujjal mélyen belemarkol az izomba, erősen benyomja azt, gyúrogatja, masszírozza fájó pontját – herniált triggerpont
- Tenyérrel megmarkolja az ízületet, keresi-kutatja a fájdalmat, mozgatja közben a végtagot, próbálja megfogalmazni azt a fura fájdalomszerűt ott bent az ízületben – falt disztorzió
- Egész tenyérrel végigsimít egy nagy sávon vagy egy fél-egész végtagon, simogatja, dörzsölgeti azt vagy lehúzza az ujjait, kirázza a kezeit, a végtag zsibbad, bizsereg, hangyás – cilinder disztorzió
- Tenyérrel megmarkolja az ízületet és fogva tartja azt, nem mozgatja. Fájdalma nincs, csak nem mozog a testtáj – tektonikus fixálás
Jelen pillanatban fájdalom leírását a világon nincs olyan nép, aki ne így tenné, így az FDM internacionális, a terpaueta egyáltalán nem kell, hogy páceinse nyelvét értse, fájdalmát fogja tudni csillapani. Az FDM kezelés után a kezelt házi feladatot kap: mozgatást, esetleg önmasszázst, nyújtásokat, stb. A kezelés szinte kivétel nélkül fájdalmas, viszont a páciensek a siker miatt kérni fogják a kezelést az első eredmények után.

Figyelem!
Senkinek nem kell semmilyen eddig tanultakat a kukába dobni. Épp csak azt tanuljuk meg, hogy mely eljárás mikor (!!) alkalmazandó – legyen szó masszázsról, nyújtásról, melegterápiáról, elektroterápiáról, köpölyről, manuálról, kimozgatásról, manipulációról – mind-mind csak 1 disztorzióra jó a 6 közül – s eddig a terapeuta gyakorlatilag véletlenszerűen alkalmazta azokat és kezelt sikerrel, vagy éppen nem. Végre mindenki tudni fogja: mit, miért és mikor. Az FDM képzés után általában igen nagy átrendeződés történik meg a fejekben és a pacientúrában. Lemorzsolódnak a gyógyulni valóban nem vágyók és egyre több lesz a komoly eredményeket kívánó kliens.

A könyv a 6 napos oktatás teljes anyagát tartalmazza.
 

Csak akkor tudja értékelni ezt a cikket, ha be van jelentkezve.

Vásárlói értékelés:

Megvásárolta ezt a terméket, és szeretné értékelni? Ezután kérem jelentkezzen be.
Annak biztosítása érdekében, hogy csak a termékeink vásárlói küldjenek vásárlói véleményt, rendszeresen ellenőrizzük a véleményeket.

 Minősítést írni
 am 15.09.2022    Minősítés:5 az 5 csillagból!

Hiánypótló! Csak ajánlani tudom!

 am 14.09.2022    Minősítés:5 az 5 csillagból!

Informatív, érthető, logikus, értéket adó szakmai könyv!

 am 14.09.2022    Minősítés:5 az 5 csillagból!

Erősen hiánypótló könyv annak aki most ismerkedik a fascia világával. Az első pár oldal után megvilágosodtam! "Ezt kerestem eddig!"

Válassza ki a szállítási országot: