Beállítások
Válassza ki a szállítási országot
Pénznemek
Az Ön bevásárlókosara üres.
Gyorsvásárlás

Kérjük, adja meg a cikkszámot.

Gyógynövények kutyáknak

Cikkszám: 190-53119
Gyógynövények kutyáknak
Gyógynövények kutyáknak
Szállítási idő 3-5 munkanap
3.900 FT
5 %-os áfával együtt plusz Szállítási költség
Kosárba helyezem
  • Termékleírás
  • Visszajelzések
Termékleírás

Marton Zsófia - Dr. Szilágyi Máté: Gyógynövények kutyáknak

leggyakoribb Kutyabetegségek kezelése fitoterápiával

Oldalszám: 149 oldal

Kötés: kemény borító

ISBN: 9789631273045

Kiadó: Dzsar Kft.

Kiadás éve: 2016.

 

Dr. Szilágyi Máté, akupunktúrás állatorvos és Marton Zsófia, agrármérnök, gyógynövény-takarmányozási akarmányozási szakértő az elmúlt 2 évben mintegy 500 kutyával etettek saját összeállítású speciális gyógynövény-keverékeket. A cél  az állatok egészségének helyreállítása vagy megőrzése volt. Hihetetlen gyógyulások szemtanúi lehettek, olyan esetekben is, amikor a nyugati állatorvoslás nem, vagy kevésbé ért el sikert. 

 

A gyönyörű, színes kivitelezésű, és tartalmi szempontból is igényes, 149 oldal terjedelmű kézikönyvben a szerzők saját, mindennapi tapasztalataik alapján írnak a kutyák kezelésében használható gyógynövényekről. A kutyák megváltozott életmódjából adódó megbetegedések száma hihetetlenül megnőtt, és sajnos a legtöbb kutya számára már csak kevés lehetőség jut arra, hogy gyógynövényekhez jusson erdőt-mezőt járva. Ráadásul állandó toxikus terhelés alatt állnak állataink az őket körülvevő kémiai anyagok miatt, emiatt fontos lenne őket rendszeresen méregteleníteni.

Amellett, hogy megelőzni könnyebb a betegséget, mint gyógyítani, az is előfordul, hogy a modern orvostudomány esetenként bizonyos betegségekkel szemben már tehetetlen. Mindeközben helyesen összeállított gyógynövénykeverékekkel a krónikus, nem javuló betegségek is sikeresen kezelhetőek, valamint a mindennapi méregtelenítés is egyszerűen megvalósítható.

 

Ez a könyv segítséget nyújt ahhoz, hogy a természet adta gyógyhatású növények visszatérhessenek kutyáink napi étrendjébe.

 

Az állatorvos és agrármérnök szerzőpáros részletesen ír gyakorlati tudnivalókról, melyek segítik mind a szakembereket, mind a kutyatartókat, hogy eldönthessék: mikor, melyik kutyabetegség esetén javasolt a gyógynövényekhez fordulni segítségért. Kitérnek olyan kényes témákra is, mint a táplálékallergia valódi okai, a helyes étrend, a szivárgó bél szindróma, vagy a kutya dominanciájának megbetegítő hatása.

 

 

 

 

 

Vásárlói vélemények
Átlagos értékelés: 0
Az alapján 0 Vélemények
Írja meg az első vásárlói véleményt
Utoljára megtekintett termékek
Gyógynövények kutyáknak
Szállítási idő: 3-5 munkanap
3.900 FT
5 %-os áfával együtt plusz Szállítási költség
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ingyenes exkluzív ajánlatok és termékhírek e-mailben
A hírlevélről bármikor leiratkozhat a hírlevélben található linken keresztül.