Beállítások
Válassza ki a szállítási országot
Pénznemek
Az Ön bevásárlókosara üres.
Gyorsvásárlás

Kérjük, adja meg a cikkszámot.

Masszőr kézikönyv

Masszőr kézikönyv
Masszőr kézikönyv
Masszőr kézikönyv
Masszőr kézikönyv
Szállítási idő 3-5 munkanap
4.990 FT
5 %-os áfával együtt plusz Szállítási költség
Kosárba helyezem
  • Termékleírás
  • Visszajelzések
Termékleírás
Masszőr kézikönyv
Szerző: Sziklai Csaba

Méret: A6 (105 * 148 mm)
Oldalszám: 139
Kötés: puhatáblás, ragasztott
Kiadás éve: 2021.
ISBN: 978-615-01-3759-9
Karbonsemleges termék.


Érdekel, hogyan válhatsz sikeres masszőrré? Mik azok, amikre mindenképpen érdemes odafigyelni egy vállalkozás során? Kíváncsi vagy azon apróságokra, melyekkel kitűnhetsz a tömegből? Ha igen, jó helyen jársz. Akár teljesen kezdő vagy, akár vén motoros, ez a könyv neked szól. Készülj fel, itt masszázs fogásokat, masszázs elméletet vagy anatómiát nem fogsz találni, viszont rengeteg olyan kérdésre megkapod a választ, amiről nem is tudtad, hogy keresed. Egy hiánypótló alkotás, amelynek minden masszőr polcán ott a helye.
 
"Rendkívül aprólékos, egyszerűen minden részletre kitérő könyv azoknak, akik épp masszőrpályájuk elején járnak és nem tudják, hogyan vágjanak bele. Továbbá minden gyakorló terapeutának ajánlom, hiszen egészen biztos, hogy minden praxison van még bőven mit csiszolni, amit végül a páciens életminősége köszön meg." - Quastné Rigó Katalin molekuláris biológus, mozgásterapeuta


"Ha szeretnél a masszázs igazi művésze lenni, ismerd meg, merülj el benne, csináld szívből, s valódi művész leszel. Pont olyan, mint amilyen ennek a remek szakkönyvnek a szerzője. Egy olyan alkotást tart a kezében az olvasó, melyt bátran ajánlok minden masszőr kollégának, kezdőknek, haladóknak egyaránt.  Feltárja és megválaszolja mindazon kérdéseket, melyek jelen vannak mindennapjainkban, s alapját képezik eme csodálatos hivatásnak. 
Vendégfogadás, kommunikáció, fektetés, takarás... sorolhatnánk. Ugye milyen egyszerűnek tűnnek ezek a mindennapi rituálék, sokszor már automatikusak is. De valóban mindig odafigyelünk ezekre a fontos, s a bizalom kiépülését segítő tevékenységekre? Olvasd el a könyvet, s mindenre megkapod a választ!
A jól strukturált, gyakorlatcentrikus tankönyv csupa olyan gyakorlati ismeretet tartalmaz, amelyet minden fizioterápiával és mozgásterápiával foglalkozó szakembernek ismerni kell. A sikeres produktum egyben hiánypótló is, hiszen a téma ezen aspektusából eddig még nem került elemzésre. A tananyagtartalom jól szerkesztett, könnyen érthető, nagyon jó tanulási és olvasási anyag is egyben.
A szerző munkásságában mindvégig érződik a hivatás iránti elkötelezettség, a szakértelem és a másik emberrel szembeni tisztelet.
Munkája elismerést és köszönetet érdemel, mindazokért az élményekért, tudásért, melyekre az olvasó a könyv olvasása és tanulása közben szert tehet.
Jómagam is köszönöm, hogy elolvashattam, s véleményezhettem ezt a művet. " - Lengyel Tamás - Egészségügyi szaktanár, természetgyógyász akupresszőr, gyógy- és sportmasszőr
Vásárlói vélemények
Átlagos értékelés: 0
Az alapján 0 Vélemények
Írja meg az első vásárlói véleményt
Utoljára megtekintett termékek
Masszőr kézikönyv
Szállítási idő: 3-5 munkanap
4.990 FT
5 %-os áfával együtt plusz Szállítási költség
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ingyenes exkluzív ajánlatok és termékhírek e-mailben
A hírlevélről bármikor leiratkozhat a hírlevélben található linken keresztül.