Beállítások
Válassza ki a szállítási országot
Pénznemek
Az Ön bevásárlókosara üres.
Gyorsvásárlás

Kérjük, adja meg a cikkszámot.

Fascia a tudományban online előadás

Fascia a tudományban online előadás
Fascia a tudományban online előadás
Szállítási idő 3-5 munkanap
35.000 FT
áfát nem tartalmaz plusz Szállítási költség
Foglaljon tanfolyamot
  • Termékleírás
  • Gyakorlati napok
  • Visszajelzések
Termékleírás
Kinek javasoljuk?
Minden fájdalommal élő pácienssel foglalkozó terapeutának, aki szeretne a tudományos (!) eredményekkel tisztában lenni, aki már alap mértékben tisztában van a fasciával.
Online előadás anyagának tartalma:

- Önjelölt influenszerek a fascia világában. Közhelyek a fasciáról. A fascia múltja és jelene. Nagy kutatók - őket kövesd! Szövettípusaink, csíralemezeink. Fasciarétegek a bőr alatt és a mélyben.

- Boncolás videó. A felületes és mély fasciarétegek részletei. A fascia tartalma, sejtes alkotók részletei: rezidens sejtek és vándorló sejtek; mesenchyma-, fibroblast, fibrocita, myofibroblast, macrophag, histocita, adipocita, hízó-, monocita, lymphocita, plasmasejtek.

- Kollagén rostok és típusaik, a kollagén szintézisének és bontásának egyensúlya. Az egészséges és károsodott kollagén mikroszkópos szerkezete és tulajdonságai. Az edzés hatása a kollagénre. Katapult-hatás. Idősek edzése. Rögzítés, pihentetés hatása a kollagénre.

- Elasztikus rostok. ECM. Fasciális funkciók. Az összes idegvégződés és feladataik. Use it or lose it - a fasciában értelmezve. A fascia válasza a rászabott specifikus mozgásokra. Filcesedés oka. A kötőszövetek osztályai: kötő-, támasztó-, vérszövet.

- Kötőszövetosztályok: éretlen, lazarostos, tömöttrostos, reticularis, sejtdús, zsír. A fascia és az étkezés. Tápanyagtípusok. Fehérjék, aminosavak, Arg, Glu, Lys, Pro részletesen. AS-források és a biológiai érték, limitáló AS-ak és a komplettálás. Mennyi fehérje kell egy nap és miben mennyi van? Fehérjehiány és a fehérje túladagolás.

- CH-típusok, a glikémiás index, bevivendő mennyiség. Zsírok, típusok, bevivendő mennyiség. Néhány fasciálisan fontos vitamin. Mit enne a fascia, ha tudna szólni, mit kér? Mit nem kérne soha, ha beleszólhatna?

- A test víztartalma és vízigénye, az agy, vér, szem, belek, máj, tüdő, csontok, stb víztartalma. Víztartalmak korosztályok szerint. Vízvesztés módjai: vizelet, párolgás, légzés, beszéd, stb. A víz helye a testben. Szomjazás, dehidráció, stádiumai és típusai.

- A 4 legfontosabb, tehát tudományosan igazolt fascialánc. A fascia tréning lényege:  a fasciahangsúlyos mozgás 5 alappillére.

Az oktatási anyag megrendelése után hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférésed) és látni fogod a teljes tananyagot és neki tudsz kezdeni a tanulásnak, önálló időbeosztásban, mindenféle időkorlát és határidő nélkül.
Oktat:
Hutter Ádám fascia kutatásvezető, sporttudományi szakember

Gyakorlati nap nincs.
Online kurzus

Nyilvántartási szám: B/2020/001480

 

Vásárlói vélemények
Átlagos értékelés: 0
Az alapján 0 Vélemények
Írja meg az első vásárlói véleményt
Utoljára megtekintett termékek
Fascia a tudományban online előadás
Szállítási idő: 3-5 munkanap
35.000 FT
áfát nem tartalmaz plusz Szállítási költség
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ingyenes exkluzív ajánlatok és termékhírek e-mailben
A hírlevélről bármikor leiratkozhat a hírlevélben található linken keresztül.