472
SuJok kézmasszírozó gyűrűSuJok kézmasszírozó gyűrűSuJok kézmasszírozó gyűrűSuJok kézmasszírozó gyűrű

SuJok kézmasszírozó gyűrű

Értékelés:(1)
2.690 FT
27 %-os áfával együtt  plusz Szállítási költség
Ingyenes szállítás HU-ban 25.001 FT-tőlIngyenes szállítás HU-ban
Szállítási idő 3-4 nap

Termékleírás:
SuJok kézmasszírozó gyűrű

A Su-Jok szó lábat és kezet jelent. A Sujok terápiát a kutató professzor Park Jae Woo fejlesztette ki Kóreában. Ez nem csak egy egészségmegőrző technika, hanem a nyugati és a keleti medicina kiváló ötvözete, melyet a gyógyításban nagyfokú hatékonyság és végtelen egyszerűség jellemez. A kézen és az ujjakon a test teljes reflextérképe megtalálható. A megfelelő ujj, gyűrűvel történő kezelésével az adott végtagot, szervet, szervrendszert kezeljük, energetizáljuk, gyógyítjuk. Használja mindkét kézen, az adott ujjon, naponta legalább 1x 5 percen keresztül az ujjon le-föl tologatva. Ne hagyjon ki egy napot se !

Gyógyítók minden olyan panasz esetén, mikor végtagot kezelnek, adják a páciens kezébe, húzzák az ujjára. Meggyorsítja a gyógyulást. Érdemes a páciensnek továbbadni, napi önkezelés céljából.

 

5 db/csomag

Csak akkor tudja értékelni ezt a cikket, ha be van jelentkezve.

Vásárlói értékelés:

Megvásárolta ezt a terméket, és szeretné értékelni? Ezután kérem jelentkezzen be.
Annak biztosítása érdekében, hogy csak a termékeink vásárlói küldjenek vásárlói véleményt, rendszeresen ellenőrizzük a véleményeket.

 Minősítést írni
 am 23.09.2022    Minősítés:5 az 5 csillagból!

Nagyon szeretem! Az ujjaimon használva vagy csak a átgörgetve a kézfejemen, tenyeremen, talpamon szuperjó frissítő lehetőség!

Válassza ki a szállítási országot: