Beállítások
Válassza ki a szállítási országot
Pénznemek
Az Ön bevásárlókosara üres.
Gyorsvásárlás

Kérjük, adja meg a cikkszámot.

FDM 3 Online Kurzus

FDM 3 Online Kurzus
FDM 3 Online Kurzus
Szállítási idő 3-5 munkanap
52.000 FT
áfát nem tartalmaz plusz Szállítási költség
Foglaljon tanfolyamot
  • Termékleírás
  • Gyakorlati napok
  • Visszajelzések11
Termékleírás
Gyakorlati nap oktatók:
Quastné Rigó Katalin - molekuláris biológus, mozgásterapeuta (QRK)
Király Bence - gyógytornász, manuálterapeuta (KB)

Kredit: 10 pont, 9-es szakmacsoport, SZTK-A-22676/2020, tesztírás a gyakorlati nap végén.
Nyilvántartási szám: B/2020/001480

Előfeltétel:
- FDM1 (az FDM2 és FDM3 sorrendje már változtatható)
- mozgás-, vagy manuálterápiás végzettség (pl.: gyógytornász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb… ha úgy gondolja az Ön képesítése is bizonyosan megfelelő, de itt a listán nem találja, jelentkezzen és adja meg végzettségét, hogy azt ellenőrizni tudjuk!)

Online kurzus anyagának jellege: stúdiófelvételek, elméleti előadások kiváló hangosítással, egyenkénti fóliakövetéssel, maximálisan megsegített tájékozódással a videóban. A gyakorlat modellel, stúdióban került felvételre, kiváló fényekkel, hanggal, majd a vágá során követhetővé tettük a videót feliratokkal, hogy belekeresés során is jól lehessen benne tájékozódni.

Részvételi igazolás kiosztása a konzultáció alkalmával.

Az FDM jelen pillanatban a világon a leghatékonyabb manuális fájdalomterápia. Akut esetekben, amikor töréssel nem kell számolnunk, a pácienssel azonnal megkezdhető a munka, lényegesen jobb minőségben gyógyul, mintha nem FDM-ezték volna. Krónikus esetekben a fájdalom halmozódik, rétegeződik, ezt csak FDM-mel lehet ésszerűen kibontani. Az FDM nem új terápia, hanem a számtalan, évek alatt felhalmozott terápiás protokollokat teszi a helyére és rendszerezi azokat, mikor melyiket kell használni és miért. Mozgásterapeuta ezen gondolkodásmód nélkül gyakorlatilag nem működhet megfelelően alaposan. Az FDM3 csupa lágyrész és csonthártya-technikát tartalmaz a HTP-k, CD-k és Tektonikusok kikezelésére. Nagyon részletes technikai extra videók!

Az oktatási anyag megrendelése és a befizetés beérkezése után 3-5 munkanappal, hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférésed) és látni fogod a teljes tananyagot. Neki tudsz kezdeni a tanulásnak, önálló időbeosztásban, mindenféle időkorlát és határidő nélkül. FELKÉSZÜLTEN GYERE MAJD A GYAKORLATI NAPRA!!!
Gyakorlati nap oktatók:
Quastné Rigó Katalin - molekuláris biológus, mozgásterapeuta (QRK)
Király Bence - gyógytornász, manuálterapeuta (KB)

Gyakorlati nap dátumok:
2024. április 18. (9-17h) - MEGTELT
2024. május 04. (9-17h) - MEGTELT
2024. május 05. (9-17h) - MEGTELT
2024. május 18. (9-17h) - MEGTELT
2024. május 31. (9-17h) 

Nyilvántartási szám: B/2020/001480

Kredit : 10 pont, 9-es szakmacsoport, SZTK-A-70057/2023
Vásárlói vélemények 11
Átlagos értékelés: 5
Az alapján 11 Vélemények
Minősítés:| | Dátum: 24.11.2023
Az FDM 1 és 2 után nagyon vártam a teljes képet. Azóta eltelt 3 év, és nagyon sok vendégnél nem volt más segítség csak az FDM. Óriási segítség nekem, és a vendégeimnek. Hálás vagyok, hogy Kata elhozta nekünk ezt a terápiát.
Minősítés:| | Dátum: 21.08.2023
FDM1 modul után már nagyon vártam ezt a gyakorlati napot! Sok kérdéssel érkeztem és mindegyikre kaptam választ, olyanokra is, amelyek a jelenléti képzés alatt merültek fel bennem. Van szerencsém ismételten a jelenléti képzés utáni első munkanapomon használni az új tudást, alig várom, hogy használhassam. Nagyon-nagyon ajánlott a képzés elvégzése!
Minősítés:| | Dátum: 23.09.2022
Csak az Oriolusnál végzek el tanfolyamokat, nagyon szeretem a szemléletet amivel Kata rendelkezik és a személye is kivételes (tudása és a "vibe" amit áraszt). Ez a tanfolyam tökéletes lezárása az FDM alapozásnak a fájó disztorziókkal, hiszen teljes képet kapunk a 6 disztorzióról és a fasciális szemlélet alapjait elsajátíthatjuk, amire építkezni lehet. (És nagy valószínűséggel fogsz is építkezni, mert annyira hatásos a technika, és annyira logikus a fasciális gondolkodás, hogy még, még, még többet szeretnél tudni)
Minősítés:| | Dátum: 17.09.2022
Minősítés:| | Dátum: 16.09.2022
Nagyon tetszik az FDM szemlélet, a páciensek is szeretik, mert rövid idő alatt meg lehet oldani egy problémát. A képzés nagyon minőségi, sokat tanultam.
További tanfolyamok a témában
FDM 1 Online Kurzus
Szállítási idő 3-5 munkanap
52.000 FT
áfát nem tartalmaz plusz Szállítási költség
FDM 2 Online Kurzus
Szállítási idő 3-5 munkanap
52.000 FT
áfát nem tartalmaz plusz Szállítási költség
Utoljára megtekintett termékek
FDM 3 Online Kurzus
Szállítási idő: 3-5 munkanap
52.000 FT
áfát nem tartalmaz plusz Szállítási költség
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ingyenes exkluzív ajánlatok és termékhírek e-mailben
A hírlevélről bármikor leiratkozhat a hírlevélben található linken keresztül.