1614

FDM 3 Online Kurzus

Vélemények:(9)
52.000 FT
áfát nem tartalmaz

Termékleírás:
FDM 3 Online Kurzus

Gyakorlati nap oktatók:
Quastné Rigó Katalin - molekuláris biológus, mozgásterapeuta (QRK)
Király Bence - gyógytornász, manuálterapeuta (KB)

Kredit: 10 pont, 9-es szakmacsoport, SZTK-A-22676/2020, tesztírás a gyakorlati nap végén.
Nyilvántartási szám: B/2020/001480

Előfeltétel:
- FDM1 (az FDM2 és FDM3 sorrendje már változtatható)
- mozgás-, vagy manuálterápiás végzettség (pl.: gyógytornász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb… ha úgy gondolja az Ön képesítése is bizonyosan megfelelő, de itt a listán nem találja, jelentkezzen és adja meg végzettségét, hogy azt ellenőrizni tudjuk!)

Online kurzus anyagának jellege: stúdiófelvételek, elméleti előadások kiváló hangosítással, egyenkénti fóliakövetéssel, maximálisan megsegített tájékozódással a videóban. A gyakorlat modellel, stúdióban került felvételre, kiváló fényekkel, hanggal, majd a vágá során követhetővé tettük a videót feliratokkal, hogy belekeresés során is jól lehessen benne tájékozódni.

Részvételi igazolás kiosztása a konzultáció alkalmával.

Az FDM jelen pillanatban a világon a leghatékonyabb manuális fájdalomterápia. Akut esetekben, amikor töréssel nem kell számolnunk, a pácienssel azonnal megkezdhető a munka, lényegesen jobb minőségben gyógyul, mintha nem FDM-ezték volna. Krónikus esetekben a fájdalom halmozódik, rétegeződik, ezt csak FDM-mel lehet ésszerűen kibontani. Az FDM nem új terápia, hanem a számtalan, évek alatt felhalmozott terápiás protokollokat teszi a helyére és rendszerezi azokat, mikor melyiket kell használni és miért. Mozgásterapeuta ezen gondolkodásmód nélkül gyakorlatilag nem működhet megfelelően alaposan. Az FDM3 csupa lágyrész és csonthártya-technikát tartalmaz a HTP-k, CD-k és Tektonikusok kikezelésére. Nagyon részletes technikai extra videók!

Az oktatási anyag megrendelése után hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférésed) és látni fogod a teljes tanayagot és neki tudsz kezdeni a tanulásnak, önálló időbeosztásban, mindenféle időkorlát és határidő nélkül. FELKÉSZÜLTEN GYERE MAJD GYAKNAPRA!!!
Gyakorlati nap oktatók:
Quastné Rigó Katalin - molekuláris biológus, mozgásterapeuta (QRK)
Király Bence - gyógytornász, manuálterapeuta (KB)

Gyakorlati nap dátumok (naponta 9-17 óra között):
2023. március 10 - MEGTELT 
2023. március 31. - MEGTELT
2023. április 22. - MEGTELT 
2023. május 12. - MEGTELT 
2023. június 9. - MEGTELT
2023. június 30. - MEGTELT
2023. július 2. - MEGTELT
2023. július 15.

 

Nyilvántartási szám: B/2020/001480

Kredit : 11 pont, 9-es szakmacsoport, SZTK-A-22672/2020
Csak akkor tudja értékelni ezt a cikket, ha be van jelentkezve.

Vásárlói értékelés:

Megvásárolta ezt a terméket, és szeretné értékelni? Ezután kérem jelentkezzen be.
Annak biztosítása érdekében, hogy csak a termékeink vásárlói küldjenek vásárlói véleményt, rendszeresen ellenőrizzük a véleményeket.

 Minősítést írni
 am 23.09.2022    Minősítés:5 az 5 csillagból!

Csak az Oriolusnál végzek el tanfolyamokat, nagyon szeretem a szemléletet amivel Kata rendelkezik és a személye is kivételes (tudása és a "vibe" amit áraszt). Ez a tanfolyam tökéletes lezárása az FDM alapozásnak a fájó disztorziókkal, hiszen teljes képet kapunk a 6 disztorzióról és a fasciális szemlélet alapjait elsajátíthatjuk, amire építkezni lehet. (És nagy valószínűséggel fogsz is építkezni, mert annyira hatásos a technika, és annyira logikus a fasciális gondolkodás, hogy még, még, még többet szeretnél tudni)

 am 17.09.2022    Minősítés:5 az 5 csillagból!

 am 16.09.2022    Minősítés:5 az 5 csillagból!

Nagyon tetszik az FDM szemlélet, a páciensek is szeretik, mert rövid idő alatt meg lehet oldani egy problémát. A képzés nagyon minőségi, sokat tanultam.

 am 15.09.2022    Minősítés:5 az 5 csillagból!

Nagyon örülök neki, hogy az Oriolus-medben volt lehetőségem elvégezni ezt a képzést, mert az ő precizitásukkal nem lert versenyezni.

 am 15.09.2022    Minősítés:5 az 5 csillagból!

Már hosszú évek óta választom az Oriolus képzéseit. Az évek során a minőség, a szakmai és emberi tényezők ugyanolyan magas színvonalúak maradtak. Mindig örömmel indulok útnak egy egy kurzusra és csupa pozitív tapasztalattal, értékes és napi szinten használható tudással távozom.

Válassza ki a szállítási országot: