Beállítások
Válassza ki a szállítási országot
Pénznemek
Az Ön bevásárlókosara üres.
Gyorsvásárlás

Kérjük, adja meg a cikkszámot.

Floss nyirok Online Kurzus

Floss nyirok Online Kurzus
Floss nyirok Online Kurzus
Szállítási idő 3-5 munkanap
35.000 FT
áfát nem tartalmaz plusz Szállítási költség
Foglaljon tanfolyamot
  • Termékleírás
  • Gyakorlati napok
  • Visszajelzések1
Termékleírás
Amit még kapsz: 1db általad választott Floss szalag (2,5 cm x 2m, zöld/kék/lila/szürke) - ez tehát az árban benne van, nem kell külön megvenni, ezek értéke típiustól függően 4.500-5.000.-ig terjed. Az online kurzus anyagában tévesen 5 cm-es Floss lett megemlítve, a nyirok kurzuson a keskenyek kerülnek kiadásra

Előfeltétel:
- mozgás-, vagy manuálterápiás végzettség (pl.: gyógytornász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb… ha úgy gondolod, hogy képesítésed megfelelő, de itt a listán nem találod, jelentkezz és add meg végzettséged, hogy azt ellenőrizni tudjuk!), edzői képesítés
- Floss alapkurzus nálunk vagy máshol erősen javallt, de nem előírás

Online kurzus anyagának jellege: stúdiófelvételek, elméleti előadások kiváló hangosítással, egyenkénti fóliakövetéssel, maximálisan megsegített tájékozódással a videóban. A gyakorlat modellel, stúdióban került felvételre, kiváló fényekkel, hanggal, majd a vágás során követhetővé tettük a videót feliratokkal, hogy belekeresés során is jól lehessen benne tájékozódni.

Online kurzus anyagának tartalma:
- A Flossolás definíciója, anyagismeret, a floss piramis, alapszabályok a nyirokflossolásban, bőséges kontraindikációs lista, aktív mozgatás és a házi feladat, a flossok tisztántartása.
- A nyirokrendszer feladata, felépítése, elsődleges és másodlagos nyirokszervek, az összes MALT, kissé bővebben a bél nyirokrendszeréről (GALT), a nyirokfeladat, a nyirokfolyadék összetétele, nyirokcsomók elhelyzkedése, ödématípusok, izom- és ízületpumpák, a floss hatásai a mikro- és makrocirkulációra és a gyógyulási folyamatra. Diaphragmák nyitása.
- Diaphragmák nyitása minden első nyirok-kezelés előtt (viscerális fogások). Diaphragma abdominale kezelések részletesebben.

Az oktatási anyag megrendelése és a befizetés beérkezése után 3-5 munkanappal, hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférésed) és látni fogod a teljes tananyagot. Neki tudsz kezdeni a tanulásnak, önálló időbeosztásban, mindenféle időkorlát és határidő nélkül. 

 
Gyakorlati nap oktatók:
Quastné Rigó Katalin - molekuláris biológus, mozgásterapeuta (QRK)

Gyakorlati nap nincs.
Online kurzus

Nyilvántartási szám: B/2020/001480

Vásárlói vélemények 1
Átlagos értékelés: 5
Az alapján 1 Értékelés
Minősítés:| | Dátum: 14.09.2022
Szuper képzés, szuper oktatóval. Köszönöm. :)
Utoljára megtekintett termékek
Floss nyirok Online Kurzus
Szállítási idő: 3-5 munkanap
35.000 FT
áfát nem tartalmaz plusz Szállítási költség
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ingyenes exkluzív ajánlatok és termékhírek e-mailben
A hírlevélről bármikor leiratkozhat a hírlevélben található linken keresztül.