1771

Fascia Trainingalap

42.000 FT
áfát nem tartalmaz  plusz Szállítási költség Ingyenes szállítás HU-ban
Szállítási idő 3-4 munkanap

Termékleírás:
Fascia Training - alap

Az elmúlt évek kutatási eredményeinek köszönhetően a fascia témája a mindennapi mozgás, mozgatás, edzés részévé vált a csoportos órákon és a sport területén. Mára elvitathatatlanná vált, hogy a jó állapotú fascia a jó minőségű gyógyulás, a regeneráció alapköve és igen komoly kihatással van a testi teljesítményre is.
Ennek következtében a jól tervezet fasciatréningek a hobbi és a profi sport kiváló részévé váltak. Ugyanakkor tudni kell, hogy nem minden magyarázható fasciális nézőpontból. Ez egy, a mindent a mindennel összekötő struktúra, nem is több és nem is kevesebb. Mindenképpen fontos a test többi részének karbantartása is, mely végül egy optimális képet eredményez.
Az izmokat nem lehet elválasztani a fasciától! – az alapképzés alaptézise. Ha izomerő építő edzésről beszélünk, akkor edzésünk izomra fókuszál. Ha fasciatréningről beszélünk, a folyamat a fasciára koncentrál. De egyiknél sem kapcsolható ki a másik és mindkét tréning hat mindkét szövetcsoportra. A képzésen belelátunk a fascia működésébe, rendszerébe és a fasciatréning elveibe és struktúrájába.
A gyakorlati rész 4 pillérre épül, amiben megtanuljuk, hogy az izomra fókuszáló tréningek hogyan formálhatók át fasciális tréninggé. Ezen nézőpontot utána minden edző és gyógytornász át tudja majd ültetni a praxisába és egy az egyben átformálhatja fasciális gyakorlatra a kezeléseit. Mindezek során soha nem veszítjük szem elől, milyen az optimális fascia-izom-csont tréning.

Elmélet és gyakorlat

- A fascia felépülése, sejtes és kollagén elemek, lebontás és felépülés, ennek dinamikája és ismeretének komoly fontossága a legkülönbözőbb terápiákban
- A fascia jelentősége az egészségünkben, a teljesítményben, ruganyosságban, robbanékonyságban, immunállapotban
- Milyen típusú mozgásingereket igényel a fascia? Ezek tudományosan bizonyított háttere
- A katapult effekt, állatvilágtól az emberig
- Bevezetés a fasciatréning 4 pillérébe, melyekkel minden gyógytorna és csoportos edzés, sőt az egyszerű járás is átalakítható SMR-tréning, lassú és gyors hengerezés, jelentőségük a tréningben, terápiában, az általános egészségben
- Fasciális nyújtás – dinamikus és statikus nyújtás – de hogyan és mikor?
- Katapult tréning – a tokok, szalagok, inak komoly edzése
- Testtudatosság – propriocepciójavítással a fájdalmak 2/3-a ellen azonnal! Gerinc – Fasciatréning – Gerinciskola
- Gyakorlat tréningre és terápiára Fascia fitness óra vezetése
- Tréningtervezés, tréningvezetés


Az összeget a hallgató megjelenése okán visszafizetni nem tudjuk, de az későbbre vagy más képzésre, árura beváltható vagy másra átruházható.
Oktató: Hutter Ádám
Időtartam: 9-17 mindkét napon
Nyilvántartási szám: B/2020/001480
Előfeltétel: mozgás-, vagy manuálterápiás végzettség vagy edzői, jóga vagy pilates oktatói képesítés
Kreditpont: 10 pont a 9-es szakmacsoport számára
Dátum:
2023. szeptember 2-3.
Csak akkor tudja értékelni ezt a cikket, ha be van jelentkezve.

Vásárlói értékelés:

Megvásárolta ezt a terméket, és szeretné értékelni? Ezután kérem jelentkezzen be.
Annak biztosítása érdekében, hogy csak a termékeink vásárlói küldjenek vásárlói véleményt, rendszeresen ellenőrizzük a véleményeket.
Írja meg az első vásárlói véleményt

 Minősítést írni
Válassza ki a szállítási országot: