Beállítások
Válassza ki a szállítási országot
Pénznemek
Az Ön bevásárlókosara üres.
Gyorsvásárlás

Kérjük, adja meg a cikkszámot.

Diaphragma

Diaphragma
Diaphragma
Szállítási idő 3-5 munkanap
52.000 FT
áfát nem tartalmaz plusz Szállítási költség
Foglaljon tanfolyamot
  • Termékleírás
  • Gyakorlati napok
  • Visszajelzések2
Termékleírás
Előfeltétel:
- Minden viscerál kurzus alapja a Máj-epe kurzus. Minden viscerál kurzus megvehető és már az elmélet tanulható, de majd akkor lehet jönni az ő gyakorlati napjukra, ha megvan a Máj gyakorlati nap. Amint lehet majd, Máj gyakorlati napokat írunk ki azonnal nagy számban, hogy azokat elvégezve lehessen továbblépni. Ezt követően a többi viscerál modul szabadon felcserélhető sorrendben lesz látogatható. Ha valaki volt már személyes Máj kurzuson, jöhet azonnal Diaphragma gyakorlati napra.
- mozgás-, vagy manuálterápiás végzettség (pl.: gyógytornász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb… ha úgy gondolod, hogy képesítésed megfelelő, de itt a listán nem találod, jelentkezz és add meg végzettséged, hogy azt ellenőrizni tudjuk!), edzői képesítés

Online kurzus anyagának jellege stúdiófelvételek, elméleti előadások kiváló hangosítással, egyenkénti fóliakövetéssel, maximálisan megsegített tájékozódással a videóban. A gyakorlat modellel, stúdióban került felvételre, kiváló fényekkel, hanggal, majd a vágás során követhetővé tettük a videót feliratokkal, hogy belekeresés során is jól lehessen benne tájékozódni.

Online kurzus anyagának tartalma:
- Diaphragmák definiálása, funkciók, respiratorikus és oszteopátiás diaphragmák, diaphragma abdominale részletes anatómia, agyi központok, beidegzés,  rajta rögzülő szervek, embriológia, rengeteg boncolásos fotó.
- Gyakorlati fogások (összesen 31) tárgyalása részletes magyarázattal: Diaphragma abdominale vizsgálatok, felső és alsóállású diaphragma okai, globál lazító technikák (6), laterál-posterior-anterior testfal nyújtás, rib raising (2), viscerális automobilizáció (1)
- diaphragma urogenitale és pelvis definiálása, minden izmuk részletes tárgyalása, funkciók és diszfunkciók, gyakorlati fogások tárgyalása részletes magyarázattal: medencefenék egyszerű kompresszió (2), medencefenék hinta, stapling, ringatás, delbet lamina, femurral mobilizálás. Térd és talp saját diaphragmája, diaphragma cervicothoracale és mobilizálása, OAA régió fascia release technikái (9), Mediastinum definiálása, funkciók, diszfunkciók, mobilizálásai technikák (3)
- 31 gyakorlati videó nagyon részletes magyarázattal
- Fasciális szemléletű kezelőlap, pácienskikérdező részletes magyarázata.
- A fascia 3 rétege és a képletek, melyeket tartalmaznak, azok ismeretének fontossága a terápiában.


Az oktatási anyag megrendelése és a befizetés beérkezése után 3-5 munkanappal, hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférésed) és látni fogod a teljes tananyagot. Neki tudsz kezdeni a tanulásnak, önálló időbeosztásban, mindenféle időkorlát és határidő nélkül. FELKÉSZÜLTEN GYERE MAJD A GYAKORLATI NAPRA!!!
Gyakorlati nap oktató:
Quastné Rigó Katalin - molekuláris biológus, mozgásterapeuta (QRK)

Gyakorlati nap dátumok:
2024. május 08. (9-17h) - MEGTELT
2024. július 30. (9-17h)
 

Nyilvántartási szám: B/2020/001480

Kredit: 11 pont, 9-es szakmacsoport /Mozgásterápia és Fizioterápia/
SZTK-A-9679/2023

 

Vásárlói vélemények 2
Átlagos értékelés: 5
Az alapján 2 Vélemények
Minősítés:| | Dátum: 24.11.2023
Máj alapozó kurzus után egy újabb alapos és mély technika. Haladunk tovább, sorban. Az Oriolus nekem a non plus ultra. ????
Minősítés:| | Dátum: 14.09.2022
Szuper képzés, szuper oktatóval. Köszönöm. :)
Utoljára megtekintett termékek
Diaphragma
Szállítási idő: 3-5 munkanap
52.000 FT
áfát nem tartalmaz plusz Szállítási költség
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ingyenes exkluzív ajánlatok és termékhírek e-mailben
A hírlevélről bármikor leiratkozhat a hírlevélben található linken keresztül.