Az Ön bevásárlókosara üres.

Olajok

Masszázsolajok MasszázsolajokA paraffinum perliquidum alapú készítmények magas tisztaságúak és megfelelnek az Európai Gyógyszerkönyv előírásainak. Magas minőségű masszázsolajaink tartósítószer-mentesek, színanyag-mentesek, kiadósak, lassan veszi őket fel a bőr, így egy-egy adaggal hosszan kivitelezhető a masszázs. Éppen az alapanyag miatt a bőrt nem irritálják, éppen hogy kímélik azt. Hosszan tartó, a kéz alatt jól dolgozó olajok.
Masszázskrémek MasszázskrémekA Cosimed masszázskrémek magas minőségű termékek, intenzív masszázsokhoz valók, a krémek jó markolhatóságot biztosítanak a kezelő számára, kiadósak.
Wellness Masszázsolajok Wellness MasszázsolajokWellness masszázsolajok
A wellness élmény létrehozásában a megfelelő olaj kulcsszerepet játszik. A mi masszázsolajainkkal a masszázs igazi luxusélménnyé alakul. Természetes mandula- és jojobaolajak adják a wellness olajak bázisát, ezek ápolják a bőrt, kényeztetik az érzékeket és jellegzetes karaktert adnak a masszázsnak. Az olajakat illóolajakkal kevertük, így azok részeit alkothatják aromaterápiás kezeléseknek. Olajaink színanyag- és tartósítószer-mentesek.
 
Bázis- és kiegészítő olajak Bázis- és kiegészítő olajak

A bázisolajak igazi gazdag olajak, amik összetételüknek köszönhetően ápoló- és regeneráló hatással bírnak. A masszázsok és a testápolás alapját képezik, erre a legmegfelelőbbek. Növényi olajak, magas vitamintartalommal, így kiegészítő olajak nélkül is igen hatásosak.

Kézápolás KézápolásKiemelkedő minőségű Cosimed kézkrémek ápolják és védik az igénybe vett kezeket, puha, lágy bőrt kölcsönöznek a kéznek. Gyorsan beszívódnak, nem zsíroznak utána. 8 illatban: gránátalma, mango-dinnye, téli alma, eper, kókusz, barack, birs, málna. Panthenol-tartalmú krémek, így nedvességet tudnak bevinni a bőrbe, és megőrzik annak víztartalmát. Napi kézápoláshoz ajánlottak.