Az Ön bevásárlókosara üres.
FDM 3 Online Kurzus

FDM 3 Online Kurzus

Szállítási idő: 3-4 nap
42.000 FT
áfát nem tartalmaznem tart. a Szállítási költséget
Magyarországon belül a küldés ingyenes


Termékleírás

Fascia Disztorziós Modell

FDM 3


Òrák száma - elméleti online előadások: 4:06 óra tiszta előadásanyag és 1:12 óra Extra Videók.
Òrák száma - gyakorlati nap: 8 óra
2020. július 11., 9-17 óra - MEGTELT
2020. augusztus 16., 9-17 óra - MEGTELT
2020. szeptember 26.
Kredit: 10 pont, 9-es szakmacsoport, SZTK-A-22676/2020, tesztírás a gyakorlati nap végén.
Àr : 42.000.-
Előfeltétel:
- FDM1 (az FDM2 és FDM3 sorrendje már változtatható)
- mozgás-, vagy manuálterápiás végzettség (pl.: gyógytornász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb… ha úgy gondolja az Ön képesítése is bizonyosan megfelelő, de itt a listán nem találja, jelentkezzen és adja meg végzettségét, hogy azt ellenőrizni tudjuk!)
Tananyag jellege: stúdiófelvételek, elméleti előadások kiváló hangosítással, egyenkénti fóliakövetéssel, maximálisan megsegített tájékozódással a videóban. A gyakorlat modellel, stúdióban került felvételre, kiváló fényekkel, hanggal, majd a vágá során követhetővé tettük a videót feliratokkal, hogy belekeresés során is jól lehessen benne tájékozódni.
Részvételi igazolás és bizonyítványosztás a gyakorlati nap végén.

Az FDM jelen pillanatban a világon a leghatékonyabb manuális fájdalomterápia. Akut esetekben, amikor töréssel nem kell számolnunk, a pácienssel azonnal megkezdhető a munka, lényegesen jobb minőségben gyógyul, mintha nem FDM-ezték volna. Krónikus esetekben a fájdalom halmozódik, rétegeződik, ezt csak FDM-mel lehet ésszerűen kibontani. Az FDM nem új terápia, hanem a számtalan, évek alatt felhalmozott terápiás protokollokat teszi a helyére és rendszerezi azokat, mikor melyiket kell használni és miért. Mozgásterapeuta ezen gondolkodásmód nélkül gyakorlatilag nem működhet megfelelően alaposan. Az FDM3 csupa lágyrész és csonthártya-technikát tartalmaz a HTP-k, CD-k és Tektonikusok kikezelésére. Nagyon részletes technikai extra videók!

Az oktatási anyag megrendelése után hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférésed) és látni fogod a teljes tanayagot és neki tudsz kezdni a tanulásnak.

Ezt az árucikket 26.03.2020 vettük fel katalógusunkba.