Az Ön bevásárlókosara üres.
Flossing Online Kurzus

Flossing Online Kurzus

Szállítási idő: 3-4 nap
35.000 FT
áfát nem tartalmaznem tart. a Szállítási költséget
Magyarországon belül a küldés ingyenes


Termékleírás
Òrák száma - elméleti online előadások: 2:36 óra tiszta előadásanyag és  1:05 óra extra videók.
Òrák száma - gyakorlati nap: 4 óra - részvételi igazolás és bizonyítványosztás a gyakorlati nap végén
2020. július 10., 13-17 - MEGTELT
2020. szeptember 12., 8-12
Amit még kapsz: 1 általad választott Floss szalag (5cm, 2m) - ez tehát az árban benne van, nem kell külön megvenni, ezek értéke típiustól függően 5.000.-től 11.000.-ig terjed.
Àr: 35.000.-
Előfeltétel:
- mozgás-, vagy manuálterápiás végzettség (pl.: gyógytornász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb… ha úgy gondolod, hogy képesítésed megfelelő, de itt a listán nem találod, jelentkezz és add meg végzettséged, hogy azt ellenőrizni tudjuk!), edzői képesítés

Tananyag jellege: stúdiófelvételek, elméleti előadások kiváló hangosítással, egyenkénti fóliakövetéssel, maximálisan megsegített tájékozódással a videóban. A gyakorlat modellel, stúdióban került felvételre, kiváló fényekkel, hanggal, majd a vágás során követhetővé tettük a videót feliratokkal, hogy belekeresés során is jól lehessen benne tájékozódni.

Tematika:
- A Floss definiálása, a fasciára való hatásmechanizmusa, a fascia méretei, élettani funkciói, mi árt nekik, mit tehetünk és miért kell fasciát mobilizálni?
- Flossolás előtt a kulcsdiszfunkció kutatása - global listening oszteopátiás teszt kivitelezése és aprólékos értelmezése, bemutatása.
- Az összes poszttraumás-, izom-, ízület- és miofasciális-technika, mind alapos tárgyalása, kivitelezése. Szövetelforgatási teszt, extra hichlight-ok helyezése, bemozgatások.
- Floss eszközismeret, eszközvédelem, aprólékos bemutatás, bepillantás a Floss könyvbe.
- Fasciális szemléletű kezelőlap, pácienskikérdező részletes magyarázata.
- A fascia 3 rétege és a képletek, melyeket tartalmaznak, azok ismeretének fontossága a terápiában.


Az oktatási anyag megrendelése után hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférés) és látni fogod a teljes tananyagot és neki tudsz kezdni a tanulásnak.

Ezt az árucikket 27.04.2020 vettük fel katalógusunkba.