Az Ön bevásárlókosara üres.
Palpáció - izmok és csontok

Palpáció - izmok és csontok

Szállítási idő: 3-4 nap
Az akció eddig érvénye: 30.06.2022
Helyett 42.000 FT csak 35.700 FTMegtakarítás 15% / 6.300 FT
áfát nem tartalmaznem tart. a Szállítási költséget
Magyarországon belül a küldés ingyenes


Termékleírás
Gyak.nap:
2022. július 30.

Àr : 42.000.-
Nyilvántartási szám: B/2020/001480
Kinek javasoljuk?
Minden fájdalommal élő pácienssel foglalkozó terapeutának, gyógytornásznak, masszőrnek.
Oktató: Király Bence gyógytornász, manuálterapeuta

Online előadás anyagának tartalma:

Hiánypótló alapképzés minden mozgásterapeuta és masszőr számára!
Aki emberi testtel foglalkozik, fájdalmat és mozgást kezel, tudnia KELL az izmok eredéseit, tapadásait, a funkciót, lokalizációs és a palpációt.
Ezt viszont az alapképzések lényegében nem tartalmazzák, a szakemberek apránként szedegetik össze az ismereteket évek alatt, innen-onnan.
Ezen kívántunk változtatni és elkészítettünk egy online előadásos – onlinevideókat tartalmazó és gyakorlati nappal rendelkező kurzust: PALPÁCIÓ témában.

Bevezető előadás a palpációhoz, alapvetések, mire kell ügyelni, mi a palpáció célja?
  • Csontok: vállöv minden csontjának részletes palpációja, prominens helyszínek.
  • Könyökízület alkotóinak részletes csonttani palpációja, humerus, radius, ulna alapos tárgyalása, összes kéztőcsont pontos lokalizációja, minden középcsont és perc palpációja
  • Medence részletes anatómiája, csontjainak alapos palpációja, prominens helyszínek lokalizációja, femur és a térd csonttani tárgyalása, tibia és fibula alapos ismertetése, lábtőcsontok, középcsontok és percek.
  • Bordakosár csontos palpációja, sternum, bordák, ízesülések, csigolyatestek, spinosusok és transversusok, szintkülönbségeik. 1-es borda-nyaki gerinc-clavicula tájának külön alapos megfigyelése.
  • Arckoponya koponyacsontjai, agykoponya nagy csontjai, Atlas részletes palpáció, lokalizáció, nyaki csigolyák tapintása ventral felől.
  • Izompalpáció. Bevezető előadás, technikai kivitelezés, tempó, mélység, a palpáció jelentősége, célja, értelme. Vállöv összes alkotóeleme lokalizácija egyenként: eredés, tapadás, funkció, lokalizáció, palpáció. Rotátor alkotók. Felkari, alkari izomzat, kézfej. Minden felszínes és mély izom egyenként.
  • Medence összes izmának eredése, tapadása, funkció, lokalizáció, palpáció. Csípőt mozgató izmok, comb anterior és posterior felszíneinek összes izma, lábszár és lábfej minden izma ismertetése.
  • Hátizmok részletes és alapos bemutatása: eredések, tapadások, funkciók, lokalizáció és palpáció. Összes bordaközi izom ismertetése, linea alba palpáció és funkció, diaphragma abdominale funkció és palpáció, nyak dorsal oldala részletes bemutatása.
  • Az emberi test irányai, síkjai, tengelyei, szinonim kifejezések - előadás.

Az oktatási anyag megrendelése után hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférésed) és látni fogod a teljes tananyagot és neki tudsz kezdeni a tanulásnak, önálló időbeosztásban, mindenféle időkorlát és határidő nélkül. A gyakorlati napra FELKÉSZÜLTEN érkezz!

Ezt az árucikket 21.12.2021 vettük fel katalógusunkba.