Az Ön bevásárlókosara üres.
ATTILA fascia kezelő eszköz

ATTILA fascia kezelő eszköz

Szállítási idő: 3-4 nap
27.900 FT
27 % áfát tartalmaz,nem tart. a Szállítási költséget
Magyarországon belül a küldés ingyenes


Termékleírás
ATTILA - orvosi acél, fasciakezelő eszköz 1 testtel és 3 cserélhető fejjel.

A test körben árkolt, ezzel a felszínes fasciarétegek kezelhetők sikerrel - FDM-ben cilinder disztorzió, tektonikus fixálás. A végtagra vagy a hát hosszanti izmaira derékszögben tartjuk az eszközt és a testtel végigtoljuk a bőrt, jó erővel, mindig disztál irányba. Legalább 10 percig végezzük a kezelést egy területen. A páciens minden nap mozgassa át a kezelt testtájat, hogy az eredmény tartós legyen! Kezelés után melegterápia 24 órán belül tilos, vagy lehetséges, ha utána még 2 órán belül nem fekszik le a páciens, vagy azonnal mozog.

Hegyes fej: fülakupunktúrára, a viscerális manipuláció abszolút társeszközéül, illetve a fültérképeket ismerők számára a mozgásszervi kezelelések teljessé tételéhez. Kifejezetten ügyeltünk a tervezésnél, hogy a fej nehéz legyen, így a kéz finom fülre billentésével a fej saját súlyával nehezedik a reflexpontra. Ennél nagyobb nyomásra nincs szükség. A ponton 1 percig tartjuk az eszközt, majd pihentetjük és 3x ismétlünk. Egy kezeléskor 1 oldalt kezelünk csak.

Nagy átmérőjú fej: nagyobb izomhasak lazítására, nagy lágyrészen való áthatolásra, FDM-ben HTP, TB kezelésére, intermuscularis septumok keringésjavítására.

Kis átmérőjű fej: triggerpontok, FDM-ben triggerbandek, CD-k, akupontok, membrana interosseák kezelésére.

Átmérő - fejek: hegyes - 2mm, kis fej - 7,5mm, nagy fej - 15mm
Átmérő - test: 20mm
Hossz: 13 cm
Anyag: orvosi acél

Ezt az árucikket 06.03.2018 vettük fel katalógusunkba.