Beállítások
Válassza ki a szállítási országot
Pénznemek
Az Ön bevásárlókosara üres.
Gyorsvásárlás

Kérjük, adja meg a cikkszámot.

Baba-FDM Online Kurzus

Baba-FDM Online Kurzus
Baba-FDM Online Kurzus
Szállítási idő 3-5 munkanap
52.000 FT
áfát nem tartalmaz plusz Szállítási költség
Foglaljon tanfolyamot
  • Termékleírás
  • Gyakorlati napok
  • Visszajelzések3
Termékleírás
Részvételi igazolás kiosztása a gyakorlati nap alkalmával
Előfeltétel:
- FDM1, 2, 3 - nem kell, hogy nálunk legyen elvégezve - ha máshol lett elvégezve, kérjük a bizonyítványok bemutatását.

Csak elméleti videó! A konzultáció képi anyagát (a felvételeken kizárólagosan az oktató és modelle látható) helyben kamerára rögzítjük és a teljes anyagot (összes vizsgálat, teszt, kezelés, amit az oktató kivitelez a modellen) megkapod letölthető formában.
Online kurzus tartalma:
- Rövid ismétlés a felnőtt FDM területéről, minden disztorzió vonatkoztatása a babák fájdalmaira. A gyermek diagnosztika pillérei. A tünetek értelmezése. Nem alszik át, bukik, nem szeret hason vagy háton lenni. Kimaradó mozgásfejlődési lépések. Későn indul el, korán indul el. Kedvenc oldal. Atlas blokkok és kezelésük. Kólika, medence blokkok, koponya aszimmetriák.
- A szülés, mint az ember első traumája és testi nyomai a koponyán, nyakon, hasüregben, medencén. Születést megsegítő medicinális eljárások és azok következményei a gyermeki testen. Az intrauterin fekvések és következményeik. Anyai flóra és a gyermek testi panaszai. Vizsgálatok, disztorzió-gyanúk, ellenőrzés, tesztek, a humán ellátás legalaposabb anamnézisfelvétele. Házi feladatok, elvárható eredmények. Koponya faltolás, koponya aszimmetriák kezelése. Plagiocephalia, brachiocephalia és következményei - scoliosis, torticollis, medencedisztroziók, funkcionális lábhosszkülönbségek.

Az oktatási anyag megrendelése és a befizetés beérkezése után 3-5 munkanappal, hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférésed) és látni fogod a teljes tananyagot. Neki tudsz kezdeni a tanulásnak, önálló időbeosztásban, mindenféle időkorlát és határidő nélkül. FELKÉSZÜLTEN GYERE MAJD A GYAKORLATI NAPRA!!!
Gyakorlati nap oktatók:
Quastné Rigó Katalin - molekuláris biológus, mozgásterapeuta (QRK)

Gyakorlati nap dátumok:
2024. március 18. (8-18h) - MEGTELT
2024. május 07. (8-18h) -MEGTELT
2024. június 10. (8-18h) - MEGTELT
2024. július 29. (8-18h) 
 

Nyilvántartási szám: B/2020/001480

Kredit: 11 pont, 9-es szakmacsoport /Mozgásterápia és Fizioterápia/
SZTK-A-9482/2023

Vásárlói vélemények 3
Átlagos értékelés: 5
Az alapján 3 Vélemények
Minősítés:| | Dátum: 23.09.2022
Szavakkal nem tudom leírni mekkora ugrást jelentett a terápiámban ez a kurzus. Ezzel a technikával percek alatt sikeresen kezelhetőek a csöppségek fájdalmai is, hogy a fiziológiás állapotot elérve, megfelelően tudjanak fejlődni és növekedni a boldog babák.
Minősítés:| | Dátum: 17.09.2022
Csoda! Csoda, hogy a képzés által meg van a kezünkbe annak a lehetősége, hogy esetleges későbbi életkorokban megjelenhető problémákat megelőzzünk azzal, ha már csecsemőkorban fel van ismerve annak megléte , kiváltó oka és hogy azt már idejében kezelni is tudjuk !
Minősítés:| | Dátum: 15.09.2022
Létező leghatékonyabb baba kezelési módszer! Az itt tanultak hatalmas többlet tudást, kiváló kezelési eredményeket hoznak! Mindenkinek szeretettel ajánlom!
Utoljára megtekintett termékek
Baba-FDM Online Kurzus
Szállítási idő: 3-5 munkanap
52.000 FT
áfát nem tartalmaz plusz Szállítási költség
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ingyenes exkluzív ajánlatok és termékhírek e-mailben
A hírlevélről bármikor leiratkozhat a hírlevélben található linken keresztül.