Az Ön bevásárlókosara üres.
A kínai öt elem szakácskönyve

A kínai öt elem szakácskönyve

Szállítási idő: 3-4 nap
Cikkszám: 190-53114


Termékleírás

A kínai öt elem szakácskönyve
108 recepttel és magyaros ételek fűszerezési tanácsadásával

Szerző: Tóth György
134 oldal, spirálozott kötés

Szerzői magánkiadás


Ön fáradékony, vagy télen-nyáron hidegek a végtagjai? Gyakran fáj a feje, és emellett émelyeg a gyomra? Nyugtalanul alszik, sőt még rémálmai is szoktak lenni? Lehet, hogy időnként levertség, szomorúság, ingerlékenység vagy talán depresszió lesz úrrá a hangulatán?… Sorolhatnánk tovább a panaszok listáját.
A hagyományos kínai orvoslás szerint több oka is lehet a betegségnek, melyek közül az egyik legdöntőbb a táplálkozásunkban keresendő.
Ez a könyv segítséget nyújt Önnek ahhoz, hogy felismerje saját állapotának összefüggéseit, és kulcsot kapjon a kezébe az Ön számára megfelelő étkezés elsajátításához.
A kínai öt elem tana szerint mindent megehetünk, csak azt kell tudnunk, hogy mikor, mit, milyen állapotában és milyen fűszerezéssel fogyasszuk, valamint, hogy hogyan készítsük el ételeinket.
Vajon jó-e Önnek a nyugati típusú vegetarianizmus, a nyers ételek, a tej és a tejtermékek fokozott fogyasztása, vagy a hagyományos magyaros étkezés? Hogyan fordíthatja ezeket az ételeket az egészsége javára? A kínai öt elem szakácskönyve kellő magyarázatot és elegendő gyakorlati útbaigazítást ad ebben Önnek.
Váljon egészségére!

 

Ezt az árucikket 15.11.2013 vettük fel katalógusunkba.