Az Ön bevásárlókosara üres.
Heg Online Kurzus

Heg Online Kurzus

Szállítási idő: 3-4 nap
Az akció eddig érvénye: 30.06.2022
Helyett 35.000 FT csak 29.750 FTMegtakarítás 15% / 5.250 FT
áfát nem tartalmaznem tart. a Szállítási költséget
Magyarországon belül a küldés ingyenes


Termékleírás
Gyakorlati nap (mindig 8-12 értendő)
2022. július 28. - MEGTELT
2022. október 11. - MEGTELT
2022. november 29. - MEGTELT
2023. január 10.

Àr : 35.000.-
Nyilvántartási szám: B/2020/001480
Előfeltétel:
- mozgás-, vagy manuálterápiás végzettség (pl.: gyógytornász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb… ha úgy gondolod, hogy képesítésed megfelelő, de itt a listán nem találod, jelentkezz és add meg végzettséged, hogy azt ellenőrizni tudjuk!), edzői képesítés

Online kurzus anyagának jellege: stúdiófelvételek, elméleti előadások kiváló hangosítással, egyenkénti fóliakövetéssel, maximálisan megsegített tájékozódással a videóban. A gyakorlat modellel, stúdióban került felvételre, kiváló fényekkel, hanggal, majd a vágás során követhetővé tettük a videót feliratokkal, hogy belekeresés során is jól lehessen benne tájékozódni.

Online kurzus anyagának tartalma:
- Hegekről és jelentőségükről a mozgásterápiában általában, embriológia dióhéjban. Mezoderma részletesen.
- Mi a fascia? Mire jó és mi árt neki? A fasciális diszfunkciók 3 jele. Az adhézió és heg definíciói.
- 4 film a sérülésgyógyulás folyamatáról, sejttani alapismeretek. Sérülésgyógyulási fázisok részletesen. Mi a heg? Abdominális hegfelvételek tárgyalása, adheziolízis videófelvétel. Hegesedési defektusok, hegektől várható későbbi funkcionális zavarok testcavitásonként.
- Nem manuális hegellátási koncepciók. Hegvizsgálat, centrál lemez teszt és terápia, sternumoperáltak ellátása lokálisan és a thoraxon globálisan, peritoneum lift, vékonybél mobilizálása vastagbéltől, kismedencétől, delbet lamina mobilizálás, hegeállátás alapkoncepciója, betartandó erők.
- Hegkezelés manuálisan, flossal, köpöllyel, FDM-mel, SMR-rel, tapeléssel.
- Gyakorlati felvételek: centrál lemez teszt és terápia, sternumoperáltak elllátása lokál és globál módon, peritoneum lift, vékonybél mobilizálás, delbet lamina, hegkezelési alapkoncepció manuálisan, majd hegen kivitelezett floss, köpöly, FDM, tape.
- A fascia 3 rétege és a képletek, melyeket tartalmaznak, azok ismeretének fontossága a terápiában.
- Fasciális szemléletű kezelőlap, pácienskikérdező részletes magyarázata.

Az oktatási anyag megrendelése után hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférésed) és látni fogod a teljes tanayagot és neki tudsz kezdeni a tanulásnak, önálló időbeosztásban, mindenféle időkorlát és határidő nélkül. FELKÉSZÜLTEN GYERE MAJD GYAKNAPRA!!!

Ezt az árucikket 29.04.2020 vettük fel katalógusunkba.