1612

FDM 1 Online Kurzus

Vélemények:(31)
49.000 FT
áfát nem tartalmaz

Termékleírás:
FDM 1 Online Kurzus

Előfeltétel: mozgásterápiás szakképesítés (gyógytornász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb... - ha nem találod a képesítésed, de szeretnél jönni, írj nekünk, hogy közösen gondolhassuk át, megfelelő lehet-e a képesítésed a képzéshez)

Online kurzus anyagának jellege: stúdiófelvételek, elméleti előadások kiváló hangosítással, egyenkénti fóliakövetéssel, maximálisan megsegített tájékozódással a videóban. A gyakorlat modellel, stúdióban került felvételre, kiváló fényekkel, hanggal, majd a vágá során követhetővé tettük a videót feliratokkal, hogy belekeresés során is jól lehessen benne tájékozódni.
Részvételi igazolás kiosztása a konzultáció alkalmával.

Az FDM jelen pillanatban a világon a leghatékonyabb manuális fájdalomterápia. Akut esetekben, amikor töréssel nem kell számolnunk, a pácienssel azonnal megkezdhető a munka, lényegesen jobb minőségben gyógyul, mintha nem FDM-ezték volna. Krónikus esetekben a fájdalom halmozódik, rétegeződik, ezt csak FDM-mel lehet ésszerűen kibontani. Az FDM nem új terápia, hanem a számtalan, évek alatt felhalmozott terápiás protokollokat teszi a helyére és rendszerezi azokat, mikor melyiket kell használni és miért. Mozgásterapeuta ezen gondolkodásmód nélkül gyakorlatilag nem működhet megfelelően alaposan. Az FDM1 az összesFDM és a ráépülő FDM-ek alapja. A 6 közül már 2 disztorziót tárgyal: Triggerbandek és Cilinder disztorziók - az egész testen.

Az oktatási anyag megrendelése után hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférésed) és látni fogod a teljes tanayagot és neki tudsz kezdeni a tanulásnak, önálló időbeosztásban, mindenféle időkorlát és határidő nélkül. FELKÉSZÜLTEN GYERE MAJD GYAKNAPRA!!!
Gyakorlati nap oktatók:
Quastné Rigó Katalin - molekuláris biológus, mozgásterapeuta (QRK)
Király Bence - gyógytornász, manuálterapeuta (KB)

Gyakorlati nap dátumok (naponta 9-17 óra között):
2022. november 19. - MEGTELT (KB)
2022. november 22. - MEGTELT (QRK)
2022. december 16. - MEGTELT (KB)
2023. január 13. - MEGTELT (KB)
2023. január 27. - MEGTELT (KB)
2023. január 28. - MEGTELT (KB)
2023. február 11. - MEGTELT (KB)
2023. február 12. - MEGTELT (KB)
2023. március 9 - MEGTELT (KB)
2023. március 12.- MEGTELT (KB)
2023. április 23.
 

Nyilvántartási szám: B/2020/001480

Kredit : 11 pont, 9-es szakmacsoport, SZTK-A-22672/2020
Csak akkor tudja értékelni ezt a cikket, ha be van jelentkezve.

Vásárlói értékelés:

Megvásárolta ezt a terméket, és szeretné értékelni? Ezután kérem jelentkezzen be.
Annak biztosítása érdekében, hogy csak a termékeink vásárlói küldjenek vásárlói véleményt, rendszeresen ellenőrizzük a véleményeket.

 Minősítést írni
 am 17.09.2022    Minősítés:5 az 5 csillagból!

Nagyon érthető és szerethető a tanfolyam. Aki elkezdi tanulni biztos imádni fogja, mert egy nagyon jól hasznosítható ,,eszközt'' kap a kezébe. Mindenkinek ajánlom!

 am 17.09.2022    Minősítés:5 az 5 csillagból!

Érthető előadás, teljes mértékben lekötötte a figyelmem, rengeteg plusz hasznos informció az alapkepzèsen túl is. Nagyon tetszett. Örülök, hogy az Oriolusnál végezhettem ezt a tanfolyamot. 😊

 am 17.09.2022    Minősítés:5 az 5 csillagból!

Nem ez az első képzés,amit itt végeztem és nem is az utolsó!Nagy szakmai tudást átadó képzések és oktatók!
Nekünk Bence tartotta a képzés gyakorlati részét,szuper volt úgyanúgy,mint az online rész is.

 am 16.09.2022    Minősítés:5 az 5 csillagból!

Kedves Kata!

Nagyon tetszett a tanfolyam rengeteget tanultam és sok új tapasztalatot szereztem. Annyi érdekes új dolgot hallottam és tapasztaltam. Nagyon köszönöm a sok új ismeretet és szívesen tudnék annyi mindent mint te és annyi sokrétű dolgot.
Nagyon köszönöm mégegyszer.

Hodák-Karczagi Beáta

 am 15.09.2022    Minősítés:5 az 5 csillagból!

rengeteg felismeres, a kozvetlen kornyezetben es sajat magunkon - barcsak ezzel a szemlelettel rendelkezne mindenki.. es igy lenne kevesebb paciens..
az atadott, nem mellesleg nagyon magas szinvonalu tananyag felepitese, tartalma es az akutan felmerulo kerdesek, problemakorok megvalaszolasa is az aktiv hallgatosag erdekeit maximalisan kielegitoen szolgalta. koszonjuk!

Válassza ki a szállítási országot: