1612

FDM 1 Online Kurzus

Vélemények:(39)
52.000 FT
áfát nem tartalmaz

Termékleírás:
FDM 1 Online Kurzus

Előfeltétel: mozgásterápiás szakképesítés (gyógytornász, gyógymasszőr, orvos, konduktor, gyógypedagógus, stb... - ha nem találod a képesítésed, de szeretnél jönni, írj nekünk, hogy közösen gondolhassuk át, megfelelő lehet-e a képesítésed a képzéshez)

Online kurzus anyagának jellege: stúdiófelvételek, elméleti előadások kiváló hangosítással, egyenkénti fóliakövetéssel, maximálisan megsegített tájékozódással a videóban. A gyakorlat modellel, stúdióban került felvételre, kiváló fényekkel, hanggal, majd a vágá során követhetővé tettük a videót feliratokkal, hogy belekeresés során is jól lehessen benne tájékozódni.
Részvételi igazolás kiosztása a konzultáció alkalmával.

Az FDM jelen pillanatban a világon a leghatékonyabb manuális fájdalomterápia. Akut esetekben, amikor töréssel nem kell számolnunk, a pácienssel azonnal megkezdhető a munka, lényegesen jobb minőségben gyógyul, mintha nem FDM-ezték volna. Krónikus esetekben a fájdalom halmozódik, rétegeződik, ezt csak FDM-mel lehet ésszerűen kibontani. Az FDM nem új terápia, hanem a számtalan, évek alatt felhalmozott terápiás protokollokat teszi a helyére és rendszerezi azokat, mikor melyiket kell használni és miért. Mozgásterapeuta ezen gondolkodásmód nélkül gyakorlatilag nem működhet megfelelően alaposan. Az FDM1 az összesFDM és a ráépülő FDM-ek alapja. A 6 közül már 2 disztorziót tárgyal: Triggerbandek és Cilinder disztorziók - az egész testen.

Az oktatási anyag megrendelése és a befizetés beérkezése után 3-5 munkanappal, hozzáférést kapsz innen továbblépni (tehát majd ide kell visszatérni, ha megérkezett a hozzáférésed) és látni fogod a teljes tananyagot. Neki tudsz kezdeni a tanulásnak, önálló időbeosztásban, mindenféle időkorlát és határidő nélkül. FELKÉSZÜLTEN GYERE MAJD A GYAKORLATI NAPRA!!!
Gyakorlati nap oktatók:
Quastné Rigó Katalin - molekuláris biológus, mozgásterapeuta (QRK)
Király Bence - gyógytornász, manuálterapeuta (KB)

Gyakorlati nap dátumok:
2023. nov. 27. 9-17h - MEGTELT
2023. dec. 11. 9-17h - MEGTELT
2023. dec. 13. 9-17h - MEGTELT
2024. jan. 18. 9-17h
 

Nyilvántartási szám: B/2020/001480

Kredit : 11 pont, 9-es szakmacsoport, SZTK-A-22672/2020
Csak akkor tudja értékelni ezt a cikket, ha be van jelentkezve.

Vásárlói értékelés:

Megvásárolta ezt a terméket, és szeretné értékelni? Ezután kérem jelentkezzen be.
Annak biztosítása érdekében, hogy csak a termékeink vásárlói küldjenek vásárlói véleményt, rendszeresen ellenőrizzük a véleményeket.

 Minősítést írni
 am 24.11.2023    Minősítés:5 az 5 csillagból!

Kötelező kurzus minden masszőrnek, gyógytornásznak, terapeutának! Nagyszerű technika!!! Alapos, mély megértése a fasciának!

 am 05.08.2023    Minősítés:5 az 5 csillagból!

Hihetetlenül jó volt a képzés, ennyire minőségi oktatáson még sehol nem vettem részt! Az online videók nagyon jó minőségűek, kiválóak az esettanulmányok benne. A jelenléti képzés pedig ezen a színvonalon is tovább tudott növelni! A tudást azonnal lehet hasznosítani, 3 héten belül pl. olyan vendég érkezett, akit előtte továbbítottam volna máshoz, de magabiztosan és egy percig nem habozva hajtottam rajta végig a fogásokat, mintha már évek óta gyakoroltam volna. Alig várom, hogy a FDM2 és FDM3 tanfolyamokon is ott legyek!

 am 12.05.2023    Minősítés:5 az 5 csillagból!

Nagyon jó szemlélet! Kötelezővé tenném!

 am 22.03.2023    Minősítés:5 az 5 csillagból!

Nagyon színvonalas, érthető tananyag. A munkám során mindig azt éreztem, hogy vmi plussz hiányzik, a fascia-szemlélettel most látom, mi az, ami hiányzott!

 am 28.01.2023    Minősítés:1 az 5 csillagból!

Válassza ki a szállítási országot: